EFECTUL BIG BROTHER! Timisoreni surprinsi de camerele video in timp ce abandonau gunoaie prin oras! Amenzile sunt cuprinse intre 500 si 2.500 de lei

 

poza gunoaie

Politistii locali din cadrul Serviciului Protectia Mediului au continuat in aceste zile verificarile privind respectarea legislatiei referitoare la pastrarea curateniei pe raza Municipiului Timisoara.


In urma acestor verificari au fost depistate si sanctionate alte doua persoane care au fost surprinse de camerele video abandonand deseuri in oras, pe domeniul public.

Astfel, un barbat care a abandonat deseuri textile pe spatiul verde de pe str. Rusu Sirianu si o femeie care a abandonat deseuri rezultate din curatenia facuta intr-un magazin alimentar de pe str. Dacilor au fost sanctionati HCL 371/2007 modificata.

“Pana acum, de la demararea campaniei de depistare a persoanelor care contribuie la formarea de rampe clandestine de deseuri prin abandonarea de resturi, campanie realizata cu sprijinul echipamentelor video amplasate in diferite locatii, 15 persoane au fost depistate si sanctionate de politistii locali”, ne-a comunicat Daniela Seracin, purtatorul de cuvant la Directia Politie Locala Timisoara, atragand atentia ca deseurile se depoziteaza doar in locuri special amenajate, in caz contrat cei surprinsi in aceasta situatie risca sanctiuni de la 500 la 2.500 lei. (M.I.)

Leave a Reply