BREAKING NEWS! Un maior din cadrul SRI Arad, arestat preventiv intr-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT    Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, care cumuleaza salariul de functionar public cu pensia MAI, a avut anul trecut venituri de aproape 150.000 de lei     Tribunalul Timis a emis un mandat de arestare pe 30 de zile pentru Vajna Franz, acuzat de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte    Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis cercetarea in libertate a lui Fercovici Ciprian, acuzat de comiterea a doua fapte de violare de domiciliu    Pasagerul cu numarul 1.000.000, primit cu sampanie pe Aeroportul International Timisoara    Atentate teroriste soldate cu morti si raniti in Spania, Rusia, Finlanda si Australia, agresorii folosind masini sau arme albe

PREMIERA! Echipaj de raliul din Timisoara, castigator de cupa europeana la automobilism! “Pentru prima data, unui pilot de curse din Timisoara i se intoneaza imnul national!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

giurisici 1

Timisoara automobilistica se poate mandri, din acest weekend, cu un titlu european cucerit de un echipaj din orasul de pe Bega. Victoria a fost obtinuta in municipiul Satu-Mare, unde, in perioada 9-11 septembrie, s-a desfasurat editia jubiliara, cu numarul 20, a Cupa Europei Centrale si de Est la Raliuri de Orientare, in organizarea perfecta a ACR Satu-Mare.

“Echipajul timisorean Giurisici Marius – Giurisici Ladislau, concurand pe un Mitsubishi Lancer, au realizat marele vis al echipei Romaniei, acela de a avea un echipaj pe primul loc al europenelor. Aceasta victorie a fost prefigurata, in acest an, in Raliul de la Myslowika, Polonia, cand, de asemenea, echipajul timisorean a ocupat un loc pe podium. Dupa o lupta crancena cu echipajul Andrej Morel din Polonia si  Dobrick Zdenek din Cehia pilotul Giurisici Marius a reusit sa faca cel mai important pas in cariera sa sportiva, castigand Cupa Europei Centrale si de Est la Raliuri de Orientare. – sectiunea Probe Speciale. Comisia de Automobilism si Karting – ACR Timis felicita echipajul timisorean pentru acest rezultat istoric si considera aceasta incununarea tuturor eforturilor sale pentru promovarea sportului automobilsitic si a sportivilor timiseni in acest select sport”, se precizeaza intr-un comunicat al ACR Timis.

Paradoxal, acest succes vine pe fondul unei dispute surde intre Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) si Automobil Clubul Roman (ACR), care are ca miza patronajul tuturor competitiilor automobilistice din Romania. “Este pentru prima data cand unui pilot de curse din Timisoara i se intoneaza imnul national, ca urmare a cuceriririi unei competitii europene, totodata Marius Giurisici, absolvent al FIA Rally Academy, fiind cel mai tanar castigator al Cupei Europene de raliuri”, a tinut sa scoata in evidenta Ladislau Giurisici, presedintele Comisiei de Automobilism si Karting din cadrul ACR Timis, nimeni altcineva decat tatal si mentorul pilotului premiat la Satu-Mare. (Carla Radulescu)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

One Response to PREMIERA! Echipaj de raliul din Timisoara, castigator de cupa europeana la automobilism! “Pentru prima data, unui pilot de curse din Timisoara i se intoneaza imnul national!”

  1. maria turai says:

    felicitari marius

Leave a Reply

%d bloggers like this: