REPLICA! Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, raspunde acuzatiilor lansate de deputatul Sebastian Ghita! “Nu am plagiat!”

kovesi

”Ca raspuns la solicitarile formulate de reprezentanti ai mass media, cu referire la informatia potrivit careia deputatul Ghita Sebastian Aurelian (inculpat in mai multe dosare penale) s-a prezentat marti la sediul Parchetului General, sustinand ca depune un autodenunt in care arata ca el si mai multi demnitari ai statului roman au falsificat si masluit raportul tehnic de expertiza prin care s-a stabilit ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu a plagiat in teza de doctorat, Biroul de Informare si relatii Publice este abilitat sa transmita punctul de vedere al procurorului sef al institutiei:


In situatia in care este depusa o sesizare de orice natura (denunt, autodenunt, plangere), este obligatia procurorilor sa verifice si sa clarifice, in raport cu prevederile legii, toate aspectele sesizate si sa dispuna masurile legale.

Cu referire la teza de doctorat Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal, tin sa precizez ca aceasta este o lucrare care imi apartine in totalitate si ca nu am plagiat.

De altfel, acest lucru l-am sustinut de la prima aparitie, inca din anul 2012, in spatiul public a afirmatiilor denigratoare de acest tip:http://www.mpublic.ro/presa/2012/c_18_05_2012_3.htm.

Afirmatiile defaimatoare ale persoanelor cercetate de DNA, de o vehementa fara precedent in acest an, au facut obiectul sesizarilor inaintate Consiliului Superior al Magistraturii care a constatat ca acestea aduc atingere prestigiului si credibilitatii magistratilor.

Mai mult decat atat, in raport cu luarile de pozitie anterioare ale lui Ghita Sebastian Aurelian, in care a facut alegatii cu privire la investigatiile penale desfasurate de procurori, DNA a sesizat, in acest an atat pe Procurorul general al Parchetului de pe Inalta Curte de Casatie si Justitie cat si Consiliul Superior al Magistraturii.”, e mesajul postat pe site-ul DNA.

Aceasta reactie vine la putin timp dupa ce fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, i-a recomandat sefei DNA sa se autosuspende din functie. “Ar trebui sa se autosuspende din functie. E timpul sa aflam daca in fruntea DNA se afla o impostoare sau o doctoranda in Drept”, a spus fostul presedinte. (G.I.)

 

2 thoughts on “REPLICA! Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, raspunde acuzatiilor lansate de deputatul Sebastian Ghita! “Nu am plagiat!”

  1. INFRACTORii BASESCU si ghita,CAPii FAMILIEI DE INFRACTORI PDL si PSD ….AU TUPEU DE BORFASI,SE SIMT INCOLTITI SI LE ESTE FRICA DE VOTUL ROMANILOR.
    ROMANI HAIDETII CU TOTII SA DEPUNEM PLINGERI PENALE IMPOTRIVA ACESTOR INFRACTORI CARE VOR SA NE MAI CONDUCA SI SA NE FURE 4 ANI.

  2. Un roi de intelectuali veritabili își unesc eforturile să o nimicească pe șefa DNA, deși nu au ca scop principal proliferarea corupției, hoției sau distrugerea României. Pe mine nu mă interesează doctoratul șefei DNA, ci faptul că muncește fără preget să facă niște ordine în țara asta făcută varză după revoluție. Falsul ei nu aduce nici țării, nici mie nicio pagubă, dar destituirea unui om care muncește zi de zi pentru restabilirea ordinii în tara va aduce pagube și mai mari decât cele după revoluție. Tocmai, doctori veritabili, cu parafa au pecetluit prin semnătura lor transformarea României într-o varză imposibil de administrat. Deci cel mai în siguranță ești în viață dacă stai într-un fotoliu, tragi sforile, motai, bei cafea, distrugi pe cei care muncesc, pentru că oricât de drept ai fi se găsesc o mulțime de confrați să te îndoaie și să te strivească chiar și fără nici un scop.

Leave a Reply