BREAKING NEWS! Un maior din cadrul SRI Arad, arestat preventiv intr-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT    Directorul Politiei Locale Timisoara, Dorel Cojan, care cumuleaza salariul de functionar public cu pensia MAI, a avut anul trecut venituri de aproape 150.000 de lei     Tribunalul Timis a emis un mandat de arestare pe 30 de zile pentru Vajna Franz, acuzat de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte    Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au decis cercetarea in libertate a lui Fercovici Ciprian, acuzat de comiterea a doua fapte de violare de domiciliu    Pasagerul cu numarul 1.000.000, primit cu sampanie pe Aeroportul International Timisoara    Atentate teroriste soldate cu morti si raniti in Spania, Rusia, Finlanda si Australia, agresorii folosind masini sau arme albe

ULTIMUL DRUM! Deputatul Niculae Mircovici a fost inmormantat la Timisoara, cu onoruri militare!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

mircovici 14

Deputatul Niculae Mircovici a fost condus pe ultimul drum, miercuri, de rude, prieteni, fosti subordonati si colegi din Armata, precum si de simpli cetateni care i-au apreciat activitatea din ultimii ani in politica romaneasca.

Liturghia funerara a fost oficiata la Biserica romano-catolica „Surorile de NotreDame” din Bd. General Dragalina, nr. 46, iar onorurile militare si inhumarea fostului reprezentant al minoritatii bulgare in Parlamentul Romaniei au avut loc la Cimitirul din Calea Buziasului.

Deputatul Niculae Mircovici s-a stins din viata in data de 25 septembrie, rapus de o boala necrutatoare. „Dumnezeu ma cheama la El ! si Faca-se Voia Ta Doamne ! au fost ultimele cuvinte ale iubitului meu sot. Odihna cea vesnica da-o lui, Doamne, si lumina cea fara de sfarsit sa-i straluceasca . Sa se odihneasca in pace!”, au fost cuvintele scrise de sotia deputatului pe pagina acestuia de Facebook.

Niculae Mircovici s-a nascut in 1950 in comuna timiseana Cheglevici. A fost ofiter al MApN, absolvent al Academiei Militare, deputat in ultimele trei legislaturi, din 2004 pana in prezent, si secretar al Camerei Deputatilor. Era membru al Uniunii Bulgare din Banat inca de la infiintare, din 1991. Din 1993 a fost vicepresedintele Fundatiei “George Pomut” pentru comemorarea eroilor romani morti pe teritoriile altor state, iar din 1996 vicepresedinte al “Cultului Eroilor” Timis.

A primit mai multe medalii si distinctii: Ordinul Meritul Militar cl.1, 2, 3; Medalia Meritul Militar cl. I, II; Medalia a V-a și a X-a aniversare a Victoriei Revolutiei Romane din Decembrie 1989; Titlul de luptator cu merite deosebite in perioada Decembrie 1989.

Peste numai cateva zile, la 1 octombrie, ar fi implinit 66 de ani…

Foto: Constantin Duma

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

One Response to ULTIMUL DRUM! Deputatul Niculae Mircovici a fost inmormantat la Timisoara, cu onoruri militare!

  1. Calin says:

    Ce idiot Andea ….cu ranjetul lui…

Leave a Reply

%d bloggers like this: