ARESTARE! Talharul care a jefuit o femeie pe o strada din Timisoara, arestat preventiv! Infractorul a fost prins si predat politistilor de un trecator

izghirean d

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Izgherian Ionut Alexandru sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata.


Inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara, la data de 1 octombrie 2016, care a admis cererea si a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele acestuia pentru o perioada de 30 de zile.

izgherian 1

Din probatoriul administrat in cauza pana la acest moment al urmaririi penale, a rezultat ca in data de 30.09.2016, in jurul orei 21,15, in timp ce se afla pe strada Ion Creanga din Timisoara, inculpatul ar fi deposedat o femeie in varsta de 56 de ani, prin violenta, de poseta pe care o avea asupra sa, fugind de la locul faptei.

In urma violentei pe care inculpatul Izgherian Ionut Alexandru ar fi exercitat-o in vederea smulgerii posetei, persoana vatamata a cazut la pamant, insa a reusit sa strige dupa ajutor, fiind auzita de un tanar care trecea prin zona, care a pornit imediat in urmarirea fugarului, reusind sa il prinda si sa il predea organelor de politie care au sosit la fata locului.

“Vei face puscarie pentru 50 de lei!”, i-a reprosat, mai in gluma, mai in serios, un agent de politie, dupa ce i-a s-au pus catusele.

Ca un amanunt picant, Ionut Izgirean este casatorit, a devenit tata de cateva luni, iar la jumatatea lunii septembrie se lauda pe Facebook ca tocmai primise un cuptor cu microunde cadou de la soacra… (V.E.)

2 thoughts on “ARESTARE! Talharul care a jefuit o femeie pe o strada din Timisoara, arestat preventiv! Infractorul a fost prins si predat politistilor de un trecator

  1. Da pe aia mai mari dece nui prinde nimeni cacamas pe voi va e frica asai pe astaia care se agita sa aibe de mancare ai inchideti da pe interlopi muie ca va omoara asai? Politia romaana de tot cacatu….

Leave a Reply