BREAKING NEWS! La Spitalul de Psihiatrie din Jebel sunt reclamate o serie de aranjamente pentru castigarea concursului de manager de catre medicul sarb Mihajloviċ Vidosav     Jurnalistul Andrei Gheorghe a decedat la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator     Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a castigat procesul cu jurnalistii de la Antena 3 si va trebui sa fie despagubita cu suma de 300.000 de lei     Un inculpat din dosarul de trafic de persoane Filiera araba reclama ca a fost arestat preventiv, desi in perioada investigatiilor era in custodia Centrului pentru Refugiati din Arad    Primaria Timisoara a fost amendata cu 10.000 de lei, de catre inspectorii ISC, pentru starea portii de acces in oras de pe Calea Aradului    Codul galben de ger, ninsori si polei, care vizeaza si Timisul, prelungit de ANM pana la sfarsitul saptamanii

SENTINTA! Interlopi din Timisoara condamnati la inchisoare, dupa ce au incercat sa minta procurorii in dosarul rafuielii interlope de la stadion

talos

Desi s-a autodenunt ca este pistolarul care a executat mai multe focuri de arma in timpul rafuielii interlope din seara zilei de 22 iulie 2014, din parcarea stadionului Dan Paltinisanu, tanarul Adrian Talos n-a reusit sa insele vigilenta procurorilor si s-a trezit trimis in judecata pentru nedenuntare si favorizarea infractorului.

“A aparut un jeep care a venit tare spre noi. Gabriel a strigat “acum murim!”. Am facut un atac de panica, am scos pistolul si am tras. Am tras si in sus. Am tras toate cele sase gloante din incarcator. Am sarit din masina si am plecat spre Arad. Pistolul l-am aruncat in Mures”, a mintit Talos in momentul in care s-a predat Politiei, incercand sa ia toata vina asupra sa.

Anchetatorii s-au “prins” ca Talos vrea sa-l salveze de la inchisoare pe autorul real al impuscaturilor, Ciprian Dascalescu, si i-au sanctionat curajul iresponsabil cu un dosar penal.

Tot cu un dosar penal s-a ales, in acest caz, si Moisa Florin Vasile. Acesta a facut declaratii necorespunzatoare adevarului in fata organelor de urmarire penala si a instantei de judecata cu privire la faptele comise de Dascalescu Ion Ciprian in data de 22 iulie 2014.

“A sustinut, in mod mincinos, ca l-a vazut la volanul autoturismului pe acesta iar pe locul din dreapta spate de unde au fost executate focurile de arma se afla Talos Adrian, desi din probele administrate in cauza a rezultat ca acestea au fost executate de Dascalescu Ion Ciprian”, au precizat procurorii.

In urma judecarii celor doi interlopi care au incercat sa induca procurorii in eroare pentru a-l salva pe Ciprian Dascalescu de la puscarie, Tribunalul Timis a hotarat condamnarea lor la cate 3 ani de inchisoare, cu executare, si interdictia ca, dupa executarea pedepsei, timp de patru ani, sa detina sau sa poarte orice categorie de arme. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu apel in 10 zile de la comunicare. (V.E.)

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: