BREAKING NEWS! La Spitalul de Psihiatrie din Jebel sunt reclamate o serie de aranjamente pentru castigarea concursului de manager de catre medicul sarb Mihajloviċ Vidosav     Consilierii judeteni din Timis au votat si semnat, in unanimitate, declaratia simbolica de reunire a Republicii Moldova cu Romania    Un student din Timisoara a distrus nu mai putin de 26 de ghivece ornamentale de pe Podul Michelangelo, convins ca un dosar penal pentru distrugere ii va aduce noroc    Viceprimarul Timisoarei, Dan Diaconu, a castigat procesul cu Agenția Nationala de Integritate, dupa trei ani de procese in care a contestat decizia ca ar fi fost incompatibil     Comandantul Jandarmeriei Romane, colonelul Sebastian Cucos, a cerut verificarea de urgenta a imprejurarilor in care o persoana surdo-muta a fost amendata pentru tulburarea linistii si ordinii publice la Congresul PSD    Brindusa Armanca despre difuzarea interviului cu Sebastian Ghita: "TVR a comis un abuz de incredere, folosind canalul public in favoarea infractorilor politici si in afara interesului public"

PROTEST! Postasii din Timisoara s-au adunat in fata Prefecturii pentru a cere marirea salariilor cu 200 de lei! “Posta Romana a fost folosita ca pe o unealta politica!”, au acuzat protestatarii

posta protest

Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania (SLPR) a organizat, vineri, o actiune de protest in fata Prefecturii Timis la care au participat circa 100 de sindicalisti.

Revendicarile membrilor de sindicat, nerezolvate nici dupa sapte luni de negocieri, amanari si promisiuni neonorate, se refera la majorarea cu 200 lei, in suma fixa, a salariilor, imbunatatirea conditiilor de munca, obligarea conducerii CNPR, de catre actionarul majoritar – Ministerul Comunicatiilor – de a creste veniturile companiei.

De asemenea, sindicalistii i-au acuzat pe fostii sefi din cadrul Postei Romane ca au furat si ca au folosit institutia ca pe-o unealta politica, situatie care a condus la criza institutionala din momentul de fata. “Liderii nostri judeteni se vor duce si vor cere convocarea comisiei de dialog social la prefecturi pentru ca, prin intermediul prefectilor, sa informam inca o data, atat ministerul, cat si Guvernul, marsuri, un miting si, in ultima instanta, daca ne trezim cu un refuz, 14.000 de membri de sindicat au cerut si vor sustine sub semnatura oprirea lucrului undeva la inceputul lunii noiembrie”, a explicat liderul SLPR, Matei Bratianu.

In spiritul acestei directive de la centru, o delegatie a protestatarilor din Timis s-a intalnit cu prefectul de Timis, Mircea Bacala, caruia i-au inmanat un memoriu cu revendicarile sindicale. (M.I.)

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: