BREAKING NEWS! La Spitalul de Psihiatrie din Jebel sunt reclamate o serie de aranjamente pentru castigarea concursului de manager de catre medicul sarb Mihajloviċ Vidosav     Jurnalistul Andrei Gheorghe a decedat la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator     Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a castigat procesul cu jurnalistii de la Antena 3 si va trebui sa fie despagubita cu suma de 300.000 de lei     Un inculpat din dosarul de trafic de persoane Filiera araba reclama ca a fost arestat preventiv, desi in perioada investigatiilor era in custodia Centrului pentru Refugiati din Arad    Primaria Timisoara a fost amendata cu 10.000 de lei, de catre inspectorii ISC, pentru starea portii de acces in oras de pe Calea Aradului    Codul galben de ger, ninsori si polei, care vizeaza si Timisul, prelungit de ANM pana la sfarsitul saptamanii

COMUNICAT! Centrul de Pelerinaje al Arhiepiscopiei Timisoarei ne transmite ca toate vizitele in Tara Sfanta s-au desfasurat in deplina siguranta

banner, mitropolia banatului

Incidentul din Tara Sfanta, cu un autocar de fete bisericesti si credinciosi din Timisoara care a fost atacat de un grup de palestinieni in apropiere de Bethlehem, care ne-a fost adus la cunostinta de catre un preot care a participat la pelerinaj, a fost infirmat categoric de catre Mitropolia Banatului.

Publicam integral comunicatul primit de la Biroul de Presa al Arhiepiscopiei Timisoarei, in consens cu principiul pseudo-crestin “crede si nu cerceta”.

“Urmare a articolului „EXPLOZIV! Un autocar cu pelerini din Timisoara, atacat in Tara Sfânta de rebeli palestinieni!”, publicat de ImpactPress, in data de 7 octombrie 2016, prin cele de fata, aducem la cunostinta faptul ca cele prezentate in articolul sus mentionat nu sunt adevarate.

In niciunul dintre pelerinajele noastre, grupurile de pelerini nu s-au confruntat cu astfel de situatii. Regretam faptul ca ImpactPress nu a contactat Centrul de Pelerinaje al Arhiepiscopiei, inainte de a publica aceasta informatie.

Precizam ca toate pelerinajele organizate de catre Centrul de Pelerinaje al Arhiepiscopiei Timisoarei s-au desfasurat in deplina siguranta.

Biroul de Presa al Arhiepiscopiei Timisoarei”. (Redactia ImpactPress)

Leave a Reply

%d bloggers like this: