COMUNICAT! Centrul de Pelerinaje al Arhiepiscopiei Timisoarei ne transmite ca toate vizitele in Tara Sfanta s-au desfasurat in deplina siguranta

banner, mitropolia banatului

Incidentul din Tara Sfanta, cu un autocar de fete bisericesti si credinciosi din Timisoara care a fost atacat de un grup de palestinieni in apropiere de Bethlehem, care ne-a fost adus la cunostinta de catre un preot care a participat la pelerinaj, a fost infirmat categoric de catre Mitropolia Banatului.


Publicam integral comunicatul primit de la Biroul de Presa al Arhiepiscopiei Timisoarei, in consens cu principiul pseudo-crestin “crede si nu cerceta”.

“Urmare a articolului „EXPLOZIV! Un autocar cu pelerini din Timisoara, atacat in Tara Sfânta de rebeli palestinieni!”, publicat de ImpactPress, in data de 7 octombrie 2016, prin cele de fata, aducem la cunostinta faptul ca cele prezentate in articolul sus mentionat nu sunt adevarate.

In niciunul dintre pelerinajele noastre, grupurile de pelerini nu s-au confruntat cu astfel de situatii. Regretam faptul ca ImpactPress nu a contactat Centrul de Pelerinaje al Arhiepiscopiei, inainte de a publica aceasta informatie.

Precizam ca toate pelerinajele organizate de catre Centrul de Pelerinaje al Arhiepiscopiei Timisoarei s-au desfasurat in deplina siguranta.

Biroul de Presa al Arhiepiscopiei Timisoarei”. (Redactia ImpactPress)

Leave a Reply