MEET MAGENTO! Cele mai mari branduri din industria IT, printre care Microsoft si Google, vin la Cluj-Napoca pentru a discuta despre comertul online (P)

magenta - promo

Cele mai mari branduri din industria IT din lume isi vor trimite reprezentanti la cea de-a III-a editie a Meet Magento Romania, care se va desfasura in zilele de 28 si 29 octombrie, la Grand Hotel Napoca, in Cluj-Napoca, unde sunt asteptati peste 450 de participanti dornici sa invete lucruri noi, pentru a prospera pe piata comertului online din Romania.


Conferinta, prin tematicile abordate si strategia de organizare, si-a propus, anul acesta, sa devina un vector in  dezvoltarea comertului digital si a celei mai populare platforme online din domeniu, Magento.

Pentru comercianti si furnizori de servicii, organizatorii pregatesc un track axat pe dezbaterea celor mai fierbinti topicuri ale industriei. Invitatii de pe scena vor reprezenta unele dintre cele mai importante branduri de pe piata IT-ului din Romania, printre care Microsoft, Google, Banca Transilvania, Evozon si Blugento.

Magento 2 va fi subiectul principal dedicat programatorilor. Reprezentanti ai companiei Magento, profesionisti tehnici supranumiti si Magento Masters, vor aduce pe scena cele mai noi informatii si tehnologii in dezvoltarea magazinelor online prin intermediul celei mai populare platforme de eCommerce.

sandu babasan

„Ne propunem sa pastram, mai presus de toate, traditia evenimentelor Meet Magento – de a livra  calitate pentru profesionistii si companiile din eCommerce-ul romanesc. Fie ca esti proprietar de magazin online, dezvoltator, om de marketing sau furnizor de servicii, ne dorim ca Meet Magento sa fie un eveniment ce aduce un plus de valoare profesionala, prin continutul prezentat pe scena, dar si prin oportunitatile de business ce pot aparea, si pe care le incurajam, in timpul dedicat networking-ului.” a declarat Sandu Babasan, Event Manager al Meet Magento Romania.

Participantii vor avea si anul acesta parte de un after-party tematic, ce va avea loc la Euphoria Music Hall, in incinta fabricii de bere Ursus.

Biletele pot fi achizitionate online de pe ro.meet-magento.com/shop. In pretul biletului, participantii primesc acces la ambele zile ale evenimentului, o masa calda, snackuri in pauzele de cafea, acces la after-party si alte beneficii surpriza.

Sponsorii principali ai evenimentului sunt Microsoft, Evozon, Optaros, Blugento si MindMagnet.

Meet Magento Romania face parte din cea mai mare serie de evenimente pe tema comertului online, la nivel global. Conferinta se desfasoara in mai mult de 20 de tari de pe toate continentele. In 2015 seria de conferinte Meet Magento a devenit un reper pentru industriile IT locale, fiind prezenta in Statele Unite ale Americii, Rusia, Brazilia, Germania, Italia, Spania, Elvetia, Polonia, Vietnam, Japonia, Indonezia si altele.

Meet Magento Romania este un eveniment organizat de agentia clujeana MindMagnet, cu suportul Asociatiei Meet Magento. (M.I.)

Leave a Reply