RECHIZITORIU! Timisoreanul care si-a ucis sotia pentru ca socializa pe Facebook cu alti barbati, trimis in judecata de procurori

crime

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus la data de 06.10.2016, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata a inculpatului Suciu Ioan-Cristian, 31 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii infractiunii de violenta in familie, respectiv omor comis asupra unui membru de familie – sotia.


Probele administrate in cauza in cursul urmaririi penale au relevat faptul ca, in noaptea de 18.07.2016, in jurul orei 05,15, in timp ce se afla in bucataria locuintei sale din Timișoara, inculpatul Suciu Ioan-Cristian i-a aplicat sotiei sale S.V.M., pe fondul geloziei, multiple lovituri de cutit in spate, in piept și la nivelul palmelor de la ambele maini, lovituri in urma carora victima a suferit leziuni traumatice ce au condus imediat la decesul acesteia.

Dupa crima, barbatul a sunat la 112 pentru a anunta ca si-a ucis sotia. Dosarul a fost trimis, spre competenta solutionare, Tribunalului Timis. (M.I.)

 

 

Leave a Reply