BREAKING NEWS! Procurorul Lucian Dolcu, de la DNA Timisoara, a decis clasarea cauzei privind "posibila activitate infractionala" a fostului tandem politic Alin Popoviciu - Constantin Ostaficiuc    O fosta sportiva a Timisoarei, Marga Glavan, a fost batuta crunt de un viceprimar PSD, pe motiv ca ar fi "basista"    Ruta aeriana interna cu cele mai mari intarzieri sau anulari, in 2017, a fost Timisoara-Bucuresti, spune AirHelp, compania care-i ajuta pe romani sa primeasca despagubiri    Judecatoarea Camelia Bogdan a cerut Curtii Supreme revizuirea deciziei prin care a fost mutata disciplinar, pentru 6 luni, la Curtea de Apel Targu Mures    Weekend negru pentru soferi pe soselele din Timis: politistii au retinut 33 de permise, au constatat 4 infractiuni si au aplicat 462 de amenzi    Afaceristul Florian Walter a dezvaluit ca retragerea lui Crin Antonescu din cursa prezidentiala si din viata publica s-ar fi datorat unui santaj legat de activitatea sotiei sale in Parlamentul European

LANSARE! Proiectul Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank ajunge si la Timisoara! Sase designeri celebri interactioneze cu TUB-ul lui Mario Kuibus (P)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Instalart_Timisoara

Proiectul Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank ajunge, vineri, 21 octombrie, in Timisoara. Acesta reuneste sase propuneri de design destinate mediului urban, ce vor putea fi vizitate de timisoreni pe parcursul a doua saptamani.

Anul trecut obiectul a creat context. Anul acesta contextul propune obiect. In 2016 Instalart il prezinta pe Mario Kuibus, arhitect, caruia nu-i place cum suna “Bucuresti, Micul Paris”.

A initiat in 2007 proiectul TUB, care propune identitate pentru Bucuresti si strategie pentru viitor. TUB este coloana vertebrala a Pidu Central Bucuresti, proiect agreat, aprobat si adoptat de Primaria Capitalei. Astfel, visul lui Mario Kuibus de a reconsidera sintagma “Bucuresti-Micul Paris“ este realizat.

In paralel, Instalart invita sase nume mari in design-ul romanesc sa interactioneze cu TUB-ul lui Mario Kuibus. Fiecare a gandit cate un obiect, o instalatie, un concept, pornind de la proiectul lui Mario Kuibus, sustinute de partenerii Instalart astfel: Dorin Stefan – “Omagiu lui Andrei Cadere” sustinut de Plaza Romania

Corvin Cristian – “Restitutie” sustinut de Bucuresti Mall, Robert Marin – “Bucur” sustinut de Stella Artois, Mihai Popescu – “Portobello Stradale” sustinut de Brikston, Stefan Barutcieff – “Museum Line” sustinut de Kerrock, Madalin Gheorghe – “The ExFormation Panel“ sustinut de Biutiful si proiectul lui Mario Kuibus, PIDU, sustinut de Collective. Fiecare propune un obiect, o instalatie, un concept, care ar putea sa completeze acest proiect indraznet.

Lansarea Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank se va desfasura la Enoteca Amphora, situata in Bastion, vineri, 21 octrombrie, incepand cu ora 19. Petrecerea continua cu un concert Les Elephants Bizarres si un open bar oferit de Stella Artois si Campari. Accesul la acest eveniment este liber pe tot parcursul serii. Vernisajul continua cu expozitia proiectului la Muzeul de Arta Timisoara, in perioada 22 – 31 octombrie. (M.I.)

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

Leave a Reply

%d bloggers like this: