BREAKING NEWS! Fosta presedinta a Judecatoriei Pitesti a incercat sa se sinucida, dar a fost salvata de sotul ei    Victor Ponta a dezvaluit ca Liviu Dragnea a fost salvat de la un flagrant pregatit de DNA, in perioada cand era vicepremier, de un personaj important din SRI    Ryanair, cea mai importanta companie aviatica low-cost din Europa, se retrage de pe toate aeroporturile din Romania, din cauza performantelor comerciale sub asteptari     Showmanul Mircea Badea, chemat la Politie pentru a fi amendat din cauza postarilor pe Facebook la adresa politistilor, dupa cazul agentului pedofil    Gigi Becali, despre iubita lui Liviu Dragnea: O femeie, la modul general, nu vorbesc de cineva anume, care ia un barbat cu 30 de ani mai mare, aia este curva    Protocoalele SRI-DNA nu au avut aprobarea CSAT si, in consecinta, intreaga activitate a SRI in dosarele de coruptie si evaziune fiscala a fost in afara legii, spune Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa

ALEGERE! Alina Gorghiu va deschide lista PNL Timis pentru Senatul Romaniei, sacrificand sansele de accedere in parlament a unuia dintre sponsorii importanti ai filialei

gorghiu tm

Unul dintre cei importanti finantatori ai PNL Timis, omul de afaceri Dumitru Dinulescu, a pierdut locul eligibil detinut, pana mai ieri, pe lista candidatilor timiseni pentru Senatul Romaniei, dupa ce liderul national al PNL a anuntat s-a hotarat sa candideze pe listele de la Timis.

Astfel, Alina Gorghiu va deschide lista PNL pentru Senat, fiind urmata de Mariana Nagy, provenita din fostul PDL, pentru a se respecta principiul paritatii. La Camera Deputatilor, primele patru pozitii sunt ocupate, in ordine, de Marilen Pirtea, Ben Oni Ardelean, Balint Petrescu si Liliana Onet. O buna prietena a Alinei Gorghiu.

Alina Gorghiu a ajuns presedinte unic al PNL dupa ce Vasile Blaga si-a dat demisia din functia pe care o detinea la vârful formatiunii, in urma dosarului ce i-a fost deschis de DNA.

Gorghiu anuntat, in vara, ca va candida acolo unde partidul nu sta foarte bine in sondaje, pentru a trage in sus scorul formatiunii.

Sefa PNL a ales sa candideze chiar in locul lui Vasile Blaga, in Timis, prin aceasta alegere tradand faptul ca, macar la nivel de imagine, filiala banateana a PNL are nevoie urgenta de ajutor. (G.G.)

 

One Response to ALEGERE! Alina Gorghiu va deschide lista PNL Timis pentru Senatul Romaniei, sacrificand sansele de accedere in parlament a unuia dintre sponsorii importanti ai filialei

  1. x says:

    Asta va face pentru Timis fix ce a facut si Blaga. Adica 0.

Leave a Reply

%d bloggers like this: