ALEGERE! Alina Gorghiu va deschide lista PNL Timis pentru Senatul Romaniei, sacrificand sansele de accedere in parlament a unuia dintre sponsorii importanti ai filialei

gorghiu tm

Unul dintre cei importanti finantatori ai PNL Timis, omul de afaceri Dumitru Dinulescu, a pierdut locul eligibil detinut, pana mai ieri, pe lista candidatilor timiseni pentru Senatul Romaniei, dupa ce liderul national al PNL a anuntat s-a hotarat sa candideze pe listele de la Timis.


Astfel, Alina Gorghiu va deschide lista PNL pentru Senat, fiind urmata de Mariana Nagy, provenita din fostul PDL, pentru a se respecta principiul paritatii. La Camera Deputatilor, primele patru pozitii sunt ocupate, in ordine, de Marilen Pirtea, Ben Oni Ardelean, Balint Petrescu si Liliana Onet. O buna prietena a Alinei Gorghiu.

Alina Gorghiu a ajuns presedinte unic al PNL dupa ce Vasile Blaga si-a dat demisia din functia pe care o detinea la vârful formatiunii, in urma dosarului ce i-a fost deschis de DNA.

Gorghiu anuntat, in vara, ca va candida acolo unde partidul nu sta foarte bine in sondaje, pentru a trage in sus scorul formatiunii.

Sefa PNL a ales sa candideze chiar in locul lui Vasile Blaga, in Timis, prin aceasta alegere tradand faptul ca, macar la nivel de imagine, filiala banateana a PNL are nevoie urgenta de ajutor. (G.G.)

 

One thought on “ALEGERE! Alina Gorghiu va deschide lista PNL Timis pentru Senatul Romaniei, sacrificand sansele de accedere in parlament a unuia dintre sponsorii importanti ai filialei

Leave a Reply