SOCANT ! Violenta extrema pe o strada din Lugoj, unde un batran a fost snopit in bataie de doi tineri ! Scandalul a pornit de la un bar din apropiere

batran lugoj

Un batran in varsta de 61 de ani a cazut sub o ploaie de lovituri, pe o strada din Lugoj, dupa ce a fost alergat si prins la mijloc de doi tineri infierbantati de alcool.


Martorii sustin ca incidentul petrecut pe strada Bocsei ar fi pornit de la un bar din apropiere, unde cei trei au baut impreuna, iar batranul ar fi refuzat, inainte de plecare, sa le dea niste bani tovarasilor de pahar.

Indivizii l-au urmarit pe strada, dupa care au tabarat cu pumnii si picioarele – pe barbatul care le putea fi bunic – pana a cazut fara vlaga in mijlocul drumului. Trecatorii au stat si au privit neputinciosi scenele de o violenta extrema.

”L-au batut de am zis ca il omoara. Nu se poate asa ceva! Au dat in el ca intr-un animal.Am vrut sa intervin dar pana sa ajung la el tinerii au plecat…”, a declarat o femeie, martor la intreaga scena, reporterilor de la lugojinfo.ro.

Desi l-au lasat lat in mijlocul drumului, tinerii nu i-au luat niciun leu victimei, constienti ca asta ar fi insemnat talharie, care se pedepseste cu ani grei de inchisoare.

Omul a fost preluat de un echipaj de la SMURD si dus la spitalul din Lugoj, unde va primi ingrijiri medicale. Politistii ii cauta pe cei doi agresori care se pare isi fac veacul intr-un birt de pe strada Bocsei. Cine poate da informatii care pot conduce la identificarea batausilor, este rugat sa sune la 112. (V.E.)

Sursa foto: lugojinfo.ro

 

One thought on “SOCANT ! Violenta extrema pe o strada din Lugoj, unde un batran a fost snopit in bataie de doi tineri ! Scandalul a pornit de la un bar din apropiere

Leave a Reply