BREAKING NEWS! La Spitalul de Psihiatrie din Jebel sunt reclamate o serie de aranjamente pentru castigarea concursului de manager de catre medicul sarb Mihajloviċ Vidosav     Jurnalistul Andrei Gheorghe a decedat la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator     Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a castigat procesul cu jurnalistii de la Antena 3 si va trebui sa fie despagubita cu suma de 300.000 de lei     Un inculpat din dosarul de trafic de persoane Filiera araba reclama ca a fost arestat preventiv, desi in perioada investigatiilor era in custodia Centrului pentru Refugiati din Arad    Primaria Timisoara a fost amendata cu 10.000 de lei, de catre inspectorii ISC, pentru starea portii de acces in oras de pe Calea Aradului    Codul galben de ger, ninsori si polei, care vizeaza si Timisul, prelungit de ANM pana la sfarsitul saptamanii

EXPLOZIV! Agent de la Politia Rutiera Timisoara, cercetat pentru divulgarea de informatii de serviciu catre un site de stiri local! VEZI despre cine este vorba

nadasan cosmin

Nici nu s-au stins bine ecourile pensionarii fostului sef al Biroului Politiei Rutiere Timisoara, comisarul sef Dumitru Domasnean, dupa o ancheta a Directiei de Control Intern a IGPR, ca un al rutierist timisorean a ajuns pragul unei cercetari disciplinare.

Agentul principal Cosmin Nadasan risca o sanctiune din partea sefilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis sau trimiterea in fata procurorilor, dupa ce a avut ghinionul sa fie identificat ca este “sifonul” unui anumit site de stiri local. Politistul era monitorizat de mai mult timp, dupa ce intr-o parte a presei au aparut, constant, informatii si imagini confidentiale de la actiunile Politiei Rutiere Timisoara, care nu purtau girul purtatorului de cuvant, Mirela Draghicioiu.

Astfel, zilele trecute, Cosmin Nadasan a fost surprins ca a trimis informatii si fotografii de la o actiune concertata a Politiei Rutiere, la care nu au fost invitati sa participe si reprezentantii acreditati ai mass-media.

In conditiile in care divulgare, fara drept, a informatiilor secrete de serviciu sau nepublice, este o infractiune care se pedepseste cu inchisoare de la o luna la un an sau cu amenda, nu este exclus ca agentul de la Politia Rutiera sa se aleaga cu un dosar penal, mai cu seama ca si fratele sau, Alin Nadasan, agent la Sectia 5 Politie, a mai avut probleme cu legea si a fost iertat.

De remarcat ca, in cazul in care informatiile furnizate presei au afectat interesele sau activitatea unei persoane, pedeapsa poate ajunge pana la 3 ani de puscarie. (V.E.)

2 Responses to EXPLOZIV! Agent de la Politia Rutiera Timisoara, cercetat pentru divulgarea de informatii de serviciu catre un site de stiri local! VEZI despre cine este vorba

  1. mihnea daniel says:

    foarte bine . sa fie gasiti si pedepsiti sifonarii la pressa

  2. Mihai says:

    Si eu vreau sa depun o plangere la adresa lui Nadasan Cosmin. Unde ma pot adresa?

Leave a Reply

%d bloggers like this: