EXPLOZIV! Agent de la Politia Rutiera Timisoara, cercetat pentru divulgarea de informatii de serviciu catre un site de stiri local! VEZI despre cine este vorba

nadasan cosmin

Nici nu s-au stins bine ecourile pensionarii fostului sef al Biroului Politiei Rutiere Timisoara, comisarul sef Dumitru Domasnean, dupa o ancheta a Directiei de Control Intern a IGPR, ca un al rutierist timisorean a ajuns pragul unei cercetari disciplinare.


Agentul principal Cosmin Nadasan risca o sanctiune din partea sefilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis sau trimiterea in fata procurorilor, dupa ce a avut ghinionul sa fie identificat ca este “sifonul” unui anumit site de stiri local. Politistul era monitorizat de mai mult timp, dupa ce intr-o parte a presei au aparut, constant, informatii si imagini confidentiale de la actiunile Politiei Rutiere Timisoara, care nu purtau girul purtatorului de cuvant, Mirela Draghicioiu.

Astfel, zilele trecute, Cosmin Nadasan a fost surprins ca a trimis informatii si fotografii de la o actiune concertata a Politiei Rutiere, la care nu au fost invitati sa participe si reprezentantii acreditati ai mass-media.

In conditiile in care divulgare, fara drept, a informatiilor secrete de serviciu sau nepublice, este o infractiune care se pedepseste cu inchisoare de la o luna la un an sau cu amenda, nu este exclus ca agentul de la Politia Rutiera sa se aleaga cu un dosar penal, mai cu seama ca si fratele sau, Alin Nadasan, agent la Sectia 5 Politie, a mai avut probleme cu legea si a fost iertat.

De remarcat ca, in cazul in care informatiile furnizate presei au afectat interesele sau activitatea unei persoane, pedeapsa poate ajunge pana la 3 ani de puscarie. (V.E.)

2 thoughts on “EXPLOZIV! Agent de la Politia Rutiera Timisoara, cercetat pentru divulgarea de informatii de serviciu catre un site de stiri local! VEZI despre cine este vorba

Leave a Reply