LOVITURA! Fiica unui celebru lautar banatean, trimisa in judecata de procurorii DNA! Pentru a-si scoate iubitul din arest, aceasta a participat la mituirea unui judecator

iasmina popovici

Fiica unuia dintre cei mai cunoscuti lautari ai Banatului, trompetist de top, a fost trimisa in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un dosar in care mai multi inculpati sunt acuzati de trafic de influenta si cumparare de influenta.


Iasmina Popovici, fiica trompetistului Iancu Popovici, a “picat” pe tehnica si a fost chemata la DNA pentru a relata imprejurarile in care, in 2008, a reusit sa-l scoata din arest pe iubitul sau, Adrian Cocoana, care era incarcerat in Penitenciarul Craiova dupa accidentul rutier provocat cu un bolid Ferrari, in urma caruia si-a pierdut viata tanarul Lucian Reja.

Urmare a declaratiilor date la Parchet, Iasmina Popovici a fost acuzata de cumparare de influenta si a fost trimisa in judecata, unde risca o pedeapsa cuprinsa intre 2 si 7 ani de inchisoare.

In acest dosar, aflat pe rolul Tribunalului Dolj, au mai fost trimisi in judecata, tot pentru coruperea judecatorului care a decis eliberarea lui Cocoana din arest preventiv, liderul lumii interlope craiovene Gigel Rosianu, Bogdan Hristea si Lucian Impuscatoiu, dar si un alt timisorean, Ciprian Vuc.

Acestia sunt acuzati ca, in decembrie 2008, in schimbul a 60.000 de euro, care au ajuns la judecatorul Bogdan Diaconescu, au cumparat eliberarea din arest a lui Adrian Cocoana. Intre timp, judecatorul a fost condamnat la 7 ani de inchisoare. “La vremea respectiva am declarat public ca eliberarea lui Adrian Cocoana s-a facut in schimbul unei spagi de 60.000 de euro, platita de iubita lui Cocoana de atunci, Iasmina Popovici, unor interlopi cu trecere la magistrati corupti, intrucat cei implicati au cazut pe tehnica. Acest rechizitoriu confirma faptul ca am avut dreptate si informatia transmisa la DNA a fost valorificata corespunzator si cu profesionalism, reprezentand actul final al unei operatiuni anticoruptie, care plana in mod nemeritat asupra tuturor magistrati corecti din aceasta tara”, a cometat Florin Kovacs aceasta lovitura a DNA. Reamintim ca avocatul timisorean a reprezentat-o in instanta pe mama defunctului Lucian Reja. (V.E.)

One thought on “LOVITURA! Fiica unui celebru lautar banatean, trimisa in judecata de procurorii DNA! Pentru a-si scoate iubitul din arest, aceasta a participat la mituirea unui judecator

  1. cand te gandesti ca, recent, Cocoana s-a insurat cu o alta fata, sa nu-ti vina sa dai cu cutitu in piatra??

Leave a Reply