10 grade in saloanele Spitalului Oncologic din Timisoara! „Cinismul si lipsa de respect la adresa bolnavilor de cancer, greu de imaginat!”, acuza consilierul local Radu Toanca

Radu Toanca, liderul grupului PSD din Consiliul Local Timisoara, a iesit la rampa cu un nou mesaj public adresat primarului Dominic Fritz, in care-i atrage atentia ca temperatura in unele saloane de spital a ajuns si la 10 grade, din cauza greselilor manageriale care a dus la insolventa Colterm, si-l someaza sa opreasca „genocidul din spitalele timisorene”.


O hiperbola asumata de politicianul social-democrat, care continua sa fie vocea critica din Consiliul Local Timisoara, alaturi de cea “coltermica” a avocatei Roxana Iliescu, incomoda consiliera locala din partea Pro Romania.

Iata mesajul public al consilierului Radu Toanca:  

„Opriti genocidul din spitalele timisorene, domnule Fritz !

Temperatura apei din retelele Colterm este plafonata la 40 de grade, desi la gradele de afara este nevoie de minim 60 de grade-temperatura apei, pentru ca timisorenii abonati la reteaua centralizata de termoficare – persoane fizice si juridice – sa nu sufere de frig si sa aiba apa calda 24 de ore pe zi .

Primarul Fritz a ales sa faca economii in acest mod, mai ales ca stocul de carbune al Colterm este zero, pentru alimentarea cu energie si apa calda folosindu-se exclusiv gaz, extrem de scump.

Nu mai doresc sa reiau istoria greselilor manageriale ale administratiei Fritz de anul trecut, care a impins, realmente, Colterm in groapa, vreau doar sa constat ca in acest sezon rece abonatii societatii vor plati facturi halucinante, desi fac frigul in case, iar noaptea nu au apa calda. Despre frigul din scoli, gradinite, spitale si alte institutii nu mai are rost sa vorbim.

Atasez un tabel cu temperaturile din saloanele Spitalului Oncologic din Timisoara, de pe strada Victor Babes, unde s-au inregistrat si temperaturi de 10 grade, cinismul si lipsa de respect la adresa bolnavilor de cancer atingand cote greu de imaginat!” (Mara Ion)

Leave a Reply