Alina Gorghiu ameninta ca va demisiona de la conducerea PNL! VEZI motivul care ar putea sa provoace aceasta “abdicare” de la putere

gorghiu tm

Presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Timisoara, ca va demisiona din fruntea partidului daca PNL nu va reusi sa contituie in jurul sau majoritatea parlamentara care il va propune pe viitorul premier, dupa alegerile din 11 decembrie.

“Imi asum sa demisionez daca PNL nu va fi cel in jurul caruia se va constitui o majoritate parlamentara care sa dea premierul Romaniei”, a declarat, intr-o conferinta de presa, Alina Gorghiu.


Ea a adaugat ca este greu de precizat in momentul de fata care vor fi aliatii PNL, in conditiile in care este greu de prevazut, pe baza sondajelor actuale, numarul partidelor care vor depasi pragul electoral de 5%.

In ce priveste sustinerea liberalilor pentru ca Dacian Ciolos sa fie desemnat din nou premier, Gorghiu a spus ca este nevoie ca PNL si Ciolos sa-si armonizeze programele.

“Un candidat sustinut de catre PNL trebuie sa tina cont de programul de guvernare al PNL. Luni, dupa validarea listelor parlamentare, vom avea niste concluzii legate de prioritatile PNL din programul de guvernare care sa faca punte cu Platforma lui Dacian Ciolos”, a spus Gorghiu.

Leave a Reply