ANTICAMPANIE! Decanul Baroului Timis, atacat cu o parodie video in care Hitler face dezvaluiri din culisele incendiului de la Vila Avocatilor

vila-avocati

Incendiul de la Vila Avocatilor din Crivaia revine in atentia publica, intr-un mod insidios, pe masura ce ne apropiem de momentul alegerilor pentru functia de decan al Baroului Timis.


Candidatura actualului decan, Valeriu Rauta, este parodiata virulent cu un fragment dintr-un film artistic, cu o subtitrare inlocuita si perfect sincronizata, in care Hitler isi cearta generalii si cauta vinovati pentru incendiul de la Crivaia, din 4 martie 2013.

“Abia am castigat alegerile! Cineva m-a sabotat! Nu e intamplator, aici avem un Nero! Sa arda asa? Nici lemne nu cumparasem si am tinut Balul Baroului”, se plange Hitler, alias Valeriu Rauta, vorbind despre preturi umflate la facturile pentru repararea vilei, de genul 1.000 de euro kilogramul de cuie, si firmele de casa care au de executat lucrarea.

Trecand peste fantezia realizatorilor si partea hazlie a acestei lovituri de campanie, realizarea filmuletului si punerea lui in circulatie, pe Internet, denota miza mare a alegerilor pentru functia de decan a Baroului Timis, dar si hotararea sforarilor – care, probabil, sustin un anumit candidat – de a compromite sansele lui Valeriu Rauta la castigarea unui nou mandat.

Reamintim ca alegerile se vor desfasura in data de 11 noiembrie, la sediul Facultatii de Drept, iar candidatii care au intrat in cursa pentru functia de decan sunt Valeriu Rauta, Lavinia Tec, Calin Bot, Sergiu Stanila si Marcela Bas. (G.I.)

http://www.captiongenerator.com/66479/Caderea-nu

 

Leave a Reply