BUFNITA MOV! Sebastian Ghita a venit la DNA Ploiesti cu doua bufnite, pe care le-ar fi primit cadou de la Laura Codruta Kovesi! “Erau un simbol al prieteniei!”

bufnite

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat, marti, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat in dosarul Tony Blair, avand sub brat o cutie cu doua bufnite pe care i le-ar fi facut cadou Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei, cu ocazia unei vizite private.


Sebastian Ghita spune ca bufnitele lipite pe care le-a adus la sediul DNA, si pe care vrea sa le predea procurorilor, erau un simbol al prieteniei cu Laura Codruta Kovesi, prietenie pe care sefa DNA o neaga in prezent. “Pentru ca doamna Kovesi tot spune ca nu a existat o relatie intre noi, venind ieri la Ploiesti mi-am adus aminte ca la una dintre vizite mi-a facut cadou doua bufnite. Si m-am gandit sa le dau inapoi pentru ca am vazut eu la Vanghelie si la Geoana ca dupa ce au dat ceasurile inapoi nu au mai avut nicio problema”, a spus, ironic, Sebastian Ghita la sediul DNA.

bufnite 2

La iesirea de la audieri, Sebastian Ghita a facut afirmatii incendiare, dezvaluind ca procurorii sunt interesati de banii de campanie ai mai multor politicieni, printre care Victor Ponta, Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu, Liviu Dragnea si Mircea Geoana.

De asemenea, Ghita a afirmat ca procurorii de la DNA Ploiesti i-au refuzat bufnitele, motivand ca nu au legatura directa cu Laura Codruta Kovesi.“Nu au luat bufnitele pentru ca au zis ca nu e treaba lor. A fost un gest cu care am vrut sa spun ceva. Hai sa aflam daca doamna Kovesi a plagiat. Erau asa viteji sa-l fugareasca pe domnul Ponta sa-i dea cu plagiatul in cap. Nu mai sunt asa viteji cand se intalnesc cu plagiatul doamnei Kovesi”, a afirmat Ghita.

De asemenea, deputatul a spus ca are informatii solide care-l fac sa creada ca lui Ponta, Tariceanu si Basescu li se pregatesc dosare penale.

Reamintim ca Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar pe 60 de zile, pe 6 septembrie, de procurorii DNA Ploiesti, fiind acuzat de complicitate la spalare de bani, anchetatorii sustinand ca omul de afaceri i-a dat fostului premier Victor Ponta 220.000 de euro pentru a-si asigura un loc eligibil la alegerile din 2012.

In acelasi dosar, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile si fostul premier Victor Ponta, acesta fiind acuzat de folosire a influentei ori autoritatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si de complicitate la spalare de bani. (V.E.)

Leave a Reply