BREAKING NEWS! Primarul localitatii Pischia, Ioan Sas, ridicat de procurorii DNA Timisoara intr-un dosar de luare de mita    Primarul Nicolae Robu pune piciorul in pragul rezultatelor slabe inregistrate de ACS Poli in ultima perioada si-i da ultimatum antrenorului Ionut Popa    Anca Anastasescu, unul dintre cei experimentati judecatori de la Judecatoria Timisoara, se pregateste de pensionare    Un angajat al primariei Gavojdia, prins la volan dupa ce ar fi fumat canabis    Cea mai mare sera din Romania, intinsa pe o suprafata de 17.000 mp, va fi inaugurata, joi, la Biled    Suzuki Romania a anuntat ca va livra toate autoturismele contractate de dealerul Sara Motors Timisoara, chiar daca n-au fost achitate

EXCLUSIV! Ancheta procurorului Alexandru Ceausu, de la Parchetul Timisoara, in dosarul conflictului de la clubul Heaven dintre un politist si un bodyguard, plina de “neregularitati”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

justitie

Judecatoria Timisoara a demonstrat ca nu face parte din campul tactic al SRI sau a altor institutii de autoritate din oras si a luat o decizie curajoasa, care rastoarna calculul hartiei, respectiv al rechizitoriului, in dosarul deschis in urma plangerii unui agent de politie, care a reclamat faptul ca a fost agresat in clubul Heaven.

In ciuda sustinerilor de care beneficiaza agentul Dan Brinzan, de la Postul de Politie Dumbravita, judecatorul de camera preliminara Anita Balaban a stabilit ca rechizitoriul prin care a fost trimis in judecata bodyguardul Alin Ursu este plin de neregularitati.

“Constata neregularitatea rechizitoriului nr. 14788/P/2015 din 11.07.2016 al Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, in ceea ce priveste descrierea faptei retinute in sarcina inculpatei Coroiu Daniela la pct. II din actul de sesizare al instantei. Exclude din materialul probator: – CD continand inregistrarea discutiei dintre numita Coroiu Daniela si Lese Ovidiu si proces-verbal de vizionare a CD-ului continand inregistrarea discutiei dintre numita Coroiu Daniela si Lese Ovidiu. Respinge in rest cererile si exceptiile formulate in cauza. Copie de pe incheierea motivata se transmite Parchetului de pe Judecatoria Timisoara pentru ca, in conformitate cu dispozitiile art. 345 alin. (3) C.pr.pen., in termen de 5 zile de la comunicare, procurorul sa procedeze la remedierea neregularitatilor actului de sesizare si sa comunice daca mentine dispozitia de trimitere in judecata a inculpatilor ori solicita restituirea cauzei”, a dispus judecatorul, cu aluzie stravezie la excesul de zel dovedit de catre procurorul Alexandru Ceausu in timpul anchetei penale.

De precizat ca Alin Ursu a fost trimis in judecata pentru ca, in concordanta cu fisa postului, a intervenit pentru a salva o tanara de la un abuz sexual iminent. In urma busculadei, agentul de politie Daniel Brinzan si-a scos 35 de zile de ingrijiri medicale, cu care s-a prezentat la parchet pentru a cere condamnarea bodyguardului. In apararea sa a adus si un CD care continea o filmare ascunsa, realizata la Politia Dumbravita de colegul sau de post, Daniel Lese, in care victima Daniela Coroiu este fortata sa confirme un anumit scenariu al incidentului de la Heaven, salvator pentru politist.

Judecatorul de camera preliminara a decis excluderea din materialul probator al CD-ului, ceea ce insemna ca Daniela Coroiu va putea povesti fara teama imprejurarile in care s-a produs incidentul de la clubul Heaven. (G.I.)

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someoneBuffer this pageShare on TumblrShare on Yummly

2 Responses to EXCLUSIV! Ancheta procurorului Alexandru Ceausu, de la Parchetul Timisoara, in dosarul conflictului de la clubul Heaven dintre un politist si un bodyguard, plina de “neregularitati”

  1. Av Obirsanu Carmen says:

    Trebuie sa rectificati:
    Curajul de a inlatura proba ilegala din dosar ii apartine dnei judecator BALABAN ANITA de la Judecatoria Timisoara;

  2. Doru C. says:

    Am fost coleg de facultate cu procurorul de caz, și pot să spun că este de o probitate morală ireproșabilă. Dacă a admis pe faza de urmărire penală acea probă ca fiind legal obținută, sunt sigur că a acționat cu bună-credință. Nu vreau să mă erijez în avocatul domnului procuror, dar chiar i se creează o imagine greșită.
    Doru C.

Leave a Reply

%d bloggers like this: