EXPLOZIV! Deputatul Cornel Samartinean paraseste PNL si revine in echipa lui Traian Basescu de la Timisoara! Politicianul va deschide lista PMP Timis pentru Camera Deputatilor

cornel - tomac

Demisia lui Ion Raducanu din fruntea PMP Timis, dupa scandalul sms-urilor prin care chema uneperistii la lupta proletara pentru a prinde locuri eligibile pe listele parlamentare, a adus o serie de schimbari spectaculoase la varful filialei popularilor din Timis.


Cea mai exploziva mutare pe esicherul politic local este, fara indoiala, decizia fostului lider al PNL Timisoara, deputatul Cornel Samartinean, plasat pe un modest loc 7 pe listele definitive pentru Camera Deputatilor, de a reveni in echipa lui Traian Basescu si de a prinde in extremis un loc 1, eligibil, pe listele parlamentare ale PMP Timis.

De asemenea, dupa anuntul retragerii din politica a lui Titu Bojin, care a facut un pas in spate de pe listele parlamentare, in semn de solidaritate doctrinara cu tovarasul sau partid, Ion Raducanu, lista PMP Timis pentru Senat va fi deschisa de profesorul universitar Radu Sumalan, fost candidat la functia de rector al Universitatii de Stiinte Agricole a Banatului.

Cele doua candidaturi au fost negociate si “batute in cuie”, luni seara, la Timisoara, cu presedintele executiv al Miscarii Populare, Eugen Tomac, imediat dupa ce greii filialei, Ion Raducanu si Titu Bojin, au anuntat ca se retrag din PMP.

Surse din partid ne-au dezvaluit ca dirijorul acestor schimbari spectaculoase ar fi secretarul executiv al PMP Timis, consilierul judetean Dorin Candea, care a anuntat, deja, ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PMP Ilfov, unde a fost plasat pe locul II la Camera Deputatilor. (V.E.)

Leave a Reply