MONDENITATI PENALE! O fosta Miss Playboy din Timisoara, pusa la pamant si perchezitionata de mascati, la iesirea dintr-un club de fite!

miss-playboy

O diva din Timisoara, fosta Miss Playboy in urma cu cativa ani, este suspectata de implicare intr-o filiera de trafic de droguri, care a ajuns in atentia lucratorilor de la Combaterea Crimei Organizate, motiv pentru care, in noaptea de vineri spre sambata, la iesirea dintr-un club de fite din capital, a fost trantita la pamant de catre mascati si perchezitionata.


Potrivit unor surse, intreaga operatiune a Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate s-a desfasurat in mare secret. In Politia Capitalei, nimeni nu stia exact ce se intamplase din cauza ca ”panoul de comanda” al mega-anchetei a fost fixat, din capul locului, la BCCO, iar acolo este instaurat ”Codul tacerii”!

Ofiterii sub acoperire au intrat pe firul unei retele VIP de trafic de stupefiante, care livreaza ”marfa” cu precadere in cluburile exclusiviste! Deocamdata, se fac legaturi intre consumatori si intermediari si se merge pe filiera ca sa poata fi probati adevaratii capi ai retelei, iar vineri noapte a avut loc o prima actiune operativa in acest sens.

Totul s-a desfasurat extrem de discret, putin dupa ora 1 noaptea, in afara clubului ca sa nu se creeze valva. ”Nimeni nu poate oferi informatii oficiale la acest moment, intrucat s-ar pune in pericol intreaga ancheta”, a marturisit o persoana apropiata anchetei.

Pe de alta parte, Roxana Ungureanu s-a destainuit unor cunostinte ca ea ar fi fost doar ”victima unei confuzii” si ca nu are de-a face cu ancheta Crimei Organizate. Mai mult, ca sa arate cumva ca n-a fost retinuta sau pusa sub acuzare, ea a postat ostentativ, sambata dupa-amiaza, pe contul de Facebook o fotografie cu ea din Parcul Herastrau. (M.I.)

Leave a Reply