PERCHEZITIE! Politistii de la Serviciul Arme Timis au luat cu asalt casa unui interlop din Uivar! Acesta s-a laudat ca ar detine ilegal un pistol de calibrul 9 mm

perchezitii

Politistii de la Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Timis au descins, astazi, la primele ore ale diminetii, la domiciliul unui interlop din localitatea Uivar, despre care existau informatii ca ar detine arme ilegale.


Ioan Lohan era monitorizat de mai multa vreme, dupa ce a sustinut ca pistolul cu care s-a tras in incidentul armat de la stadionul “Dan Paltinisanu”, din august 2014, cand masina lui Marius Calafeteanu a fost gaurita de trei gloante de 9 mm, a ajuns la el.

La vremea respectiva, arma a disparut fara urma, Adrian Talos, care s-a autodenuntat ca ar fi autorul impuscaturilor, declarand ca, de frica, a aruncat-o in canalul Bega.

Ulterior, interlopul Ioan Lohan, din Uivar, s-a laudat ca arma ar fi ajuns la el prin intermediul lui Florin Moisa, zis ”Dusco”, si ca ar fi vandut-o in Germania. Aceasta varianta sa nu a putut fi sustinuta cu probe, insa a trezit interesul politistilor de la Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, care au decis sa-i faca o perchezitie domiciliara.

Actiunea desfasurata azi dimineata nu a dus la descoperirea vreunei arme de foc, in ciuda faptului ca s-a scotocit in toate ungherele locuintei lui Ioan Lohan.

Reamintim ca, in data de 17 septembrie 2016, Ioan Lohan si Florin Moisa au fost retinuti de politisti si bagati dupa gratii pentru 24 de ore, in urma unei rafuieli publice in care cei doi interlopi au folosit arme albe, respectiv un cutit si o sabie. (Gh. Ilas)

 

Leave a Reply