Adolescenta din Timisoara care si-a injunghiat mortal concubinul, retinuta de procurori! “Fata l-a atacat pe barbat cu cutitul, din spate!”

raceanu-cristina

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus, astazi, retinerea pe o perioada de 24 de ore a inculpatei Raceanu Cristina, 18 ani, acuzata de savarsirea infractiunii de omor comis asupra unui membru de familie – concubin.


In fapt, s-a retinut ca, la data de 8.11.2016, in jurul orelor 19, in interiorul imobilului din Timisoara in care locuiau, suspecta Raceanu Cristina i-a aplicat mai multe lovituri de cutit victimei Ardelean Dan Calin, concubinul sau, provocandu-i cinci plagi taiate intepate in zona hemitoracelui drept posterior si o plaga taiata intepata in zona supramamelonara stanga intern, leziuni ce au condus la decesul victimei.

„Intre cei doi nu a avut loc nicio lupta. Fata l-a atacat pe barbat cu cutitul, din spate. Barbatul a fost injunghiat in spate si in zona inimii, lovituri care au dus la deces. Sunt cinci plagi prin injughiere. Fata s-a taiat singura la mana. Din declaratiile pe care le-a oferit, aceasta arata ca toata cearta a pornit din motive de gelozie“, a declarat procurorul Mihaela Pop, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Cunoscutii lui Ardelean Dan Calin spun ca acesta era un obisnuit al cluburilor de noapte din oras si il interesau tot timpul minorele. De altfel, acesta face parte din lotul de inculpati din dosarul Sex cu minore, instrumentat de DIICOT Timisoara, aflat pe rolul Curtii de Apel Timisoara. “Acest dosar a pornit de la Dan Ardelean. El a fost primul identificat de procurori, ca ar avea relatii ilegale cu minore, dupa care au cazut si ceilalti. Imi pare rau pentru ceea ce i s-a intamplat, este o adevarata tragedie, insa a tras dupa el in penal foarte multi oameni”, ne-a dezvaluit unul dintre cei 15 inculpati din dosarul retelei de proxenetism condusa de Paul Manzu. (V.E.)

 

Leave a Reply