DREPT LA REPLICA! Judecatoarea Mihaela Roibu intervine in scandalul incindetului de la cinema Iulius Mall! “Filmul poate fi oprit daca asa considera managerul!”

drept-la-replica1

Urmare a afirmatiilor false si denigratoare aparute în spatiul public în ultimele zile, care tind sa acrediteze o pretinsa atitudine abuziva a subsemnatei, Mihaela Roibu si a sotului meu, Ovidiu Stefan Scarlatescu, prin uzul de functie spre a obtine beneficii, pentru deplina elucidare a situatiei de fapt, va comunic ca, potrivit raspunsului oficial furnizat de catre Cinema City, prin persoana domnului Cristian Dumbrava, district manager Cinema City Romania, „biletele clientei (n.a.Kovacs Gabriela) erau pentru o zi anterioara. Din pacate, plasatorul de la intrare nu a observat data de pe bilet si i-a permis clientei accesul in sala, iar aceasta s-a asezat pe locurile notate pe bilete”.


Conform Regulamentului Cinema City Romania, fiecare client are obligatia de a respecta rândul si locul marcat pe bilet (http://www.cinemacity.ro/reguli).

La întrebarea „Daca angajatilor cinematografului li s-a solicitat sprijinul întrucât doamna mentionata nu dorea sa cedeze locurile (ocupate fraudulos) unor copii care detineau bilete valide pentru locurile si spectacolul respective”, s-a raspuns de catre Cinema City ca „managerul de serviciu a fost informat si a venit în sala pentru a solutiona aceasta situatie. Atunci a observat si data de pe biletele clientei.”

La întrebarea „Daca filmul a fost reluat din propria initiativa a angajatilor cinematografului”, raspunsul  oficial al Cinema City a fost „da, in situatia in care managerul considera necesar, filmul poate fi oprit pentru a aranja clientii pe locurile lor. Decizia de a reporni filmul a fost luata de catre manager pentru a oferi tuturor clientilor (inclusiv celor deranjati de mutarile din sala, nu doar persoanelor implicate direct) posibilitatea sa vizioneze filmul in conditii optime.”

La întrebarea „Daca in demersul mentionat mi-am declinat in vreun fel identitatea, respectiv functia detinuta”, s-a aratat de catre reprezentantul legal al Cinema City, fara putinta de tagada, „Nu, nu v-ati prezentat si nu ati mentionat ce functie detineti”.

S-a mai subliniat de catre managerul Cinema City ca „niciun client nu a cerut banii inapoi, toata lumea a ramas in sala pentru a viziona filmul”, precum si fapul ca nu au furnizat niciun fel de relatii site-ului Impactpress, astfel încât postarile facute sub forma unor comentarii pe site-ul mentionat sub pretinsa semnatura a Cinema City sunt frauduloase.

Reafirm faptul ca subsemnata nu m-am aflat niciun moment în sala de spectacol, astfel cum s-a afirmat.

Fata de întreaga situatie de fapt expusa pe baza relatiilor oficiale furnizate, devine evident ca „batalia” pe loc s-a purtat între doamna avocat, care refuza sa elibereze locul pe care îl ocupa fara bilet valabil,  si un copil de 10 ani, posesor de bilet, invitat la ziua de nastere a colegei de clasa, iar nu între un avocat si un judecator, astfel cum s-a încercat a se acredita în speta, spre a da nastere unei stiri de senzatie.

Este regretabil ca, exceptând ziarul „Cetateanul” din Lugoj, niciuna dintre publicatiile care au scris pe marginea subiectului nu ne-a contactat, pe mine sau pe sotul meu, spre a ni se cere un punct de vedere asupra celor întâmplate, preluând declaratiile unei singure parti implicate si lezându-ne grav reputatia, aspect care va atrage chemarea în judecata a celor vinovati.

Ne exprimam totodata speranta ca furnizarea acestor relatii va pune capat disputei mediatice si ne va permite sa ne continuam exercitarea profesiei în acelasi mod dedicat si onest în care am facut-o mereu!

 

6 thoughts on “DREPT LA REPLICA! Judecatoarea Mihaela Roibu intervine in scandalul incindetului de la cinema Iulius Mall! “Filmul poate fi oprit daca asa considera managerul!”

  1. Va rugam sa încetați cu drepturile la replica..ocupați va de funcțiile statale și nu vorbiți în spațiul public despre calitatea de magistrat nici dvs nici soțul întrucât încălcați regulamentul de funcționare a instantelor și legea speciala..cat despre conflictele din viata privata prin funcția deținută era ideal sa nu il fi creat..cat despre familia de avocați trebuie sa înțelegeți ca magistrați vorbesc doar în sala de judecata iar avocații oriunde.oricum în ambele circumstanțe consider ca nu ați făcut nimic bun pentru educația civica

  2. Vai, rusinica doamna judecător, pai de ce nu esti atenta la ce spune district managerul la pct 2 hm:??
    Iote ce manipulare ieftina încerci sa faci

    Sunt Cristian Dumbravă, District Manager Cinema City România, iar cinematograful Cinema City Timişoara din Iulius Mall este în subordinea mea. Mai jos v-am răspuns punctual:

    Conform regulamentului Cinema City România, fiecare client are obligaţia de a respecta rândul şi locul marcat pe bilet (http://www.cinemacity.ro/reguli)
    2)
    Biletele clientei erau pentru o zi anterioară. Din păcate, plasatorul de la intrare nu a observat data de pe bilet şi i-a permis clientei accesul în sal[, iar aceasta s-a aşezat pe locurile notate pe bilete.
    În cazul în care plasatorul ar fi observat, procedura ne permite – dacă clientul ratează show-ul- să îi oferim posibilitatea de a vedea filmul (în funcţie de locurile disponibile), prin emiterea unor noi bilete. Acest lucru s-a întâmplat şi în acest caz.!!!!!

    Deci pentru luminăția ta, zice managerul ca și dacă tanti avocata cu pruncii ei ar fi ratat showul procedura permite sa îi oferim posibilitatea de a vedea filmul în funcție de locurile disponibile prin EMITEREA DE NOI BILETE.ACEST LUCRU S A ÎNTÂMPLAT ȘI ÎN ACEST CAZ!!!!
    E destul de clar? S au emis bilete noi și a fost în legalitate la film nu fraudulos mai infatuatilor

    Iar faza ca pe loc s a bătut tanti avocat cu copii tai de 10 ani și nu cu tine ditamai judele și cu barbatu’ tău e jenanta zau, or ai tai au sânge albastru și restul sunt pulime, numa’ ai tai aveau dreptul în sala:)
    De ce vii la film cu noi clasă muncitoare și nu stai acasă la home cinema sa nu îți strepezesti nasu’ fin cu pulimea proletara?

    Da de ce nu îl intrebi pe manageru’ Dumbrava sa ne scrie la ce ora ai ajuns matale cu ceata de copilași la film, de o fost nevoie sa pună din nou filmul la bizoni și dacă ati deranjat tot filmul venind voi cu zurgălăi și clopoței ?

    Nu mai bine cereați voi apărarea reputației decât sa ne umpleți cu drepturi la replică manipulatoare?

    Da’ e bine ca s a sesizat Inspectia judiciara din oficiu și poate ca va apară reputația stirbita tot prin propria voastră prostie sau va exclude din magistratura pe amandoi și atunci faceti polemica cât vreți pe mass media cu kovaciu

  3. Totuși doamna Mihaela, spune ne te rog frumos de câte ori în viața ta și ai întârziat s a reluat filmul ? Oare mangerul Dumbrava mai relua filmul dacă nu erați ditamai judecătorii? Ca nimeni din cei mutati nu au cerut reluarea filmului de la început?!

  4. Stați și va minunați,
    O poveste sa aflați
    Cică deunăzii,
    Doi juzi și o ceata de copii,
    Intr un suflet au plecat,
    La Iulis mall au alergat,
    Bilete repede și au luat
    Filmul Berzele sa l vadă neapărat
    Dar s a intamplat, că au intarziat
    Și locurile s au anulat, o avocată le a ocupat,
    Și mare tam tam s a aflat
    Ca n a eliberat
    Chiar trei rânduri indat’
    Deși judele nervos a ordonat
    Executarea ordinului imediat
    Avocata s a mutat
    De frica judelui s a conformat
    Filmul de copii s a reluat
    Pentru ca judele a întârziat
    Astfel poporul a aflat, că poți necondiționat
    Sa faci ce ți trece prin cap
    Dacă ești magistrat
    Poți da afară chiar și un avocat
    Care l a film s a aflat
    Executorie și fără cale de atac
    Semnat: un jude important

Leave a Reply