Doi agenti de la Politia Locala, retinuti de ofiterii DGA pentru luare de mita! Acestia au fost filmati de politistii de la Rutiera cand luau bani de la un sofer

 

politia-locala

Doi agenti de la Politia Locala Sector 3 au fost prinsi in flagrant, vineri dupa-amiaza, cand luau mita de la un sofer pe care l-au oprit in trafic in zona Baba Novac din Sectorul 3 al Capitalei, acestia fiind dusi pentru audieri la Parchetul Tribunalului Bucuresti, au declarat surse judiciare.


Cei doi agenti de la Politia Locala Sector 3 au oprit un sofer pe motiv ca a incalcat regulile de circulatie. Dupa ce au discutat cu soferul, acesta le-a dat permisul de conducere si talonul masinii, iar printre aceste documente le-a pus si bani.

Politisti de la Brigada Rutiera a Capitalei aflati in aceeasi zona i-au filmat pe cei doi cand primeau bani de la sofer si au sesizat Directia Generala Anticoruptie (DGA). Ofiterii DGA i-au luat pe cei doi agenti de la Politia Locala Sector 3 si i-au dus la Parchetul Tribunalului Bucuresti pentru a fi audiati.

Procurorii urmeaza sa stabileasca daca ii pun sub acuzare pe cei doi politisti si iau masuri preventive in cazul acestora, au precizat sursele citate. (V.E.)

One thought on “Doi agenti de la Politia Locala, retinuti de ofiterii DGA pentru luare de mita! Acestia au fost filmati de politistii de la Rutiera cand luau bani de la un sofer

Leave a Reply