DUPA GRATII! Autorii tentativei de talharie de la Café Club Dielli, din Timisoara, arestati preventiv pe 30 de zile! Complicele talharului, chiar bodyguardul localului

atac armat

Procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de autorii tentativei de talharie, din noaptea de 16 octombrie, de la localul Café Club Dielli, din Timisoara.


Este vorba despre Laurentiu-Daniel Macoveiciuc, 29 de ani, si Tiberiu-Lucian Massong, 32 de ani, acuzati de tentativa la talharie calificata, respectiv complicitate la infractiunea de tentativa de talharie calificata.

“Din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, a rezultat ca in dimineata zilei de 16.10.2016, dupa orele 6, inculpatul Macoveiciuc Laurentiu-Daniel ar fi intrat intr-un cafe-bar situat pe Calea Aradului din Timisoara, purtand o gluga pe cap, unde prin amenintarea cu un pistol i-ar fi cerut angajatei banii din incasari, fiind determinat sa paraseasca localul fara insusirea vreunui bun, ca urmare a faptului ca angajata respectiva a apasat butonul de panica”, ne-au comunicat anchetatorii.

In vederea comiterii acestei fapte, inculpatului Macoveiciuc Laurentiu-Daniel i-ar fi fost inmanat pistolul si i-ar fi fost oferite informatii cu privire la sumele de bani obtinute din incasari, respectiv cu privire la persoanele care se afla in incinta localului in intervalul in care se face ”monetarul”, de catre inculpatul Massong Tiberiu-Lucian, care se ocupa de paza acelui local.

La data de 25 noiembrie 2016, inculpatii au fost prezentati cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara, care a admis cererea si a dispus emiterea mandatelor de arestare preventiva pe numele acestora, pentru o perioada de 30 de zile. (V.E.)

Leave a Reply