ULTIMA ORA! Un important sindicalist din Politie incearca sa prinda o functie in Cartel ALFA, dupa ce a pierdut alegerile in Sindicatul National al Politistilor

alegeri-alfa-2

Eliminat din staff-ul sindicatului national al politistilor dupa ce a sarit in apararea generalului Gabriel Oprea in scandalul mortii agentului Bogdan Gigina, fostul secretar general al SNPPC, Toader Paraschiv, incearca sa-si caute o alta sinecura in sistem.


In timp ce sindicalistii din Politie i-au respins candidatura pentru o noua functie, la congresul celei mai importante organizatii sindicale din Politia Romana, care a avut loc, in urma cu cateva zile, la Sinaia, fostul lider din cadrul SNPPC a decis sa-si incerce norocul la alegerile de la Cartel ALFA.

Astfel, in aceste zile, la Olanesti, Toader Paraschiv este reprezentantul politistilor la Congresul CNS Cartel ALFA, desi calitatea sa, dupa congresul de la Sinaia, este de simplu membru al SNPPC. Cu alte cuvinte, inactiv din punct de vedere operativ, daca luam in considerare ca a iesit la pensie din munca de politist de o buna bucata de vreme.

alegeri-alfa-1

“Ne-am mirat cu totii cand l-am vazut pe Toader Paraschiv, proaspat pierzator la alegerile din cadrul SNPPC, la congresul Cartelului ALFA. Nu stim in ce calitate reprezinta politistii la acest eveniment sindical, insa am aflat ca ar avea girul Congresului SNPPC. Indiferent de explicatiile noului presedinte al SNPPC, Dumitru Coarna, tot un fost politist, actualmente pensionar, este clar ca delegarea lui Toader Paraschiv la congresul Cartel ALFA este sfidatoare pentru sindicalistii din MAI, daca nu cumva chiar abuziva”, ne-a declarat, confidential, un delegat al politistilor activi la congresul celei mai importante confederatii sindicale din Romania.

Reamintim ca, dupa incidentul in care si-a pierdut viata agentul de politie Bogdan Gigina, secretarul SNPPC a precizat ca nimeni nu l-a obligat pe politist sa urce pe motocicleta si sa deschida coloana oficiala a ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

Mai mult, acesta s-a declarat “stupefiat” ca martorii vorbesc doar sub protectia anonimatului, comentand ca „practic, il rastignim pe ministrul de Interne”. (V.E.)

Leave a Reply