PURGATORIU CIVIC! Fostul judecator Nicolae Tomus a plantat rasaduri si copaci pe strazile Timisoarei! “De necrezut cum impingea roaba!”, spune directorul “Horticultura” SA

tomus_cap

Fostul judecator timisorean Nicolae Tomus, condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Sex cu minore, si-a ispasit, deja, pedeapsa complementara de 60 de zile munca neremunerata in folosul comunitatii, reusind sa starneasca admiratia conducerii SC “Horticultura” SA.


Dupa cum a declarat Andrei Dragila, managerul societatii unde fostul judecator a fost pus la munca, Tomus a fost unul dintre lucratorii de top, nu atat ca prestanta, cat ca daruire si implicare.

„Sa-l fi vazut, saracu’, cum impingea roaba, era ceva de necrezut!”, a declarat Dragila pentru Renasterea banateana, afirmand ca mai rar vezi muncitori atat de constiinciosi ca fostul judecator.

Desi, cu cateva zile inainte de condamnarea definitiva, Nicolae Tomus a imbratisat cariera de avocat, fiind acceptat in Baroul Mehedinti, dupa cele 60 de zile de munca asidua la SC “Horticultura” SA se poate spune ca si-a adaugat o noua specializare in curriculum vitae: transplantarea si plantarea arborilor si folosirea mranitei in amestecurile nutritive si la plantarea rasadurilor.

Reamintim ca, in dosarul Sex cu minore, procurorii DIICOT au trimis in judecata, in toamna anului trecut, nu mai putin de 16  inculpati, printre care judecatori, medici, avocati, muzicieni, patroni de club si alti amatori de distractii penale cu fete. In cauza au fost audiate si transformate in martore 18 tinere, dintre care 11 inca nu au implinit varsta majoratului. Nicolae Tomus a folosit procedura simplicata, recunoscand toate acuzatiile, astfel ca a fost condamnat, in aprilie 2016, doar la 2 ani de inchisoare cu suspendare. (Vlad Enciu)

Leave a Reply