ATAC LA PSD! Un cetatean sustine ca a fost agresat de sotul Gabrielei Firea! Politia a deschis o ancheta pentru loviri si alte violente (VIDEO)

dinulescu

Un filmulet devine viral pe Internet, pe zi ce trece, mai cu seama ca este campanie si PSD-ul conduce confortabil in clasamentele electorale. In conditiile in care dezbaterile pe programe lipsesc cu desavarsire, apar primele atacuri la persoanele cotate cu cea mai mare incredere in sondajele de opinie.


Un cetatean din Voluntari, Bogdan Dinulescu, 42 de ani, a postat pe Facebook un filmulet fara sonor si de o calitate tehnica precara din care el sustine ca ar reiesi faptul ca este lovit de Florentin Pandele, sotul primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.

Cetateanul sustine ca el protesta impotriva traficului din Capitala si impotriva fostului premier Victor Ponta pentru numirile facute in timpul mandatului sau de prim-ministru. Tot el sustine ca a sunat la 112.

“M-am dus la Arcul de Triumf sa o intreb pe doamna Firea cand se va circula normal in Capitala. Ea promisese intr-o emisiune la televizor se va circula lejer in Bucuresti. Dupa ce am parcat masina, m-am dus sa vorbesc cu dansa, sa o intreb daca in decembrie se va circula lejer in Capitala. Am mers spre ea, dar la trecerea de pietoni ma asteptau 15 persoane. M-a oprit unul din oamenii care face parte din echipa doamnei primar, Vasii, fostul sef de la Politia Voluntari si nu am reusit sa vorbesc cu ea”, a declarat Dinulescu la Realitatea Tv, in emisiunea lui Rares Bogdan.

El sustine ca ulterior s-a intalnit cu  Florin Pandele, cu care a avut un altercatie mai mult verbala, pe motiv ca de ce s-ar fi dus la Arcul de Triumf. Contactata de jurnalisti, Gabriela Firea a explicat ca este un atac murdar. “Este o facatura mizerabila de campanie. Nu am ce sa comentez. Sunt in stare de orice”, a reactionat primarul general.

Bogdan Dinulescu nu este la prima aparitie in spatiul public intr-un context conflictual In luna iulie 2014, el a avut un incident cu Dan Voiculescu. Patronul Antenelor, acuzat de santaj si aflat sub control judiciar, mergea atunci pentru a sasea zi consecutiv, la IPJ Ilfov. La intrare in sediul Politiei Ilfov, Bogdan Dinulescu i-a aruncat pe jos mai multe zeci de lei si i-a aruncat mai multe acuzatii. (V.E.)

Leave a Reply