Managerul fabricii Rieker din Lugoj, implicat intr-un grav accident rutier! Jeep-ul cu care se deplasa a izbit in plin o autoutilitara la intrarea in oras

accident-patron-rieker

Managerul companiei Rieker, Ionut Pasula, a fost implicat intr-un grav accident de circulatie produs, marti dupa-amiaza, la intrarea in Lugoj, dinspre Costeiu.


Un echipaj de politie, pompierii si medicii de pe ambulanta SMURD au fost solicitati sa intervina, in jurul orelor 15, pentru acordarea primului ajutor, descarcerarea si stabilirea imprejurarilor in care doua masini s-au ciocnit violent, rezultand ranirea grava a unuia dintre conducatorii auto.

Din primele informatii, soferul unei autoutilitare de mici dimensiuni, angajat al unei firme de curierat, a incercat sa intre cu masina in benzinaria din zona, care se afla pe partea stanga a soselei.

In momentul schimbarii directiei de mers, din sens opus venea un autoturism de tip 4×4, Volkswagen Touareg, condus de managerul de la Rieker, Ionut Pasula. Acesta nu a mai apucat sa evite coliziunea, izbind autoutilitara. In urma impactului, autoturismul de teren a ajuns pe o movila de pamant de pe marginea drumului, in timp ce masina condusa de curier a suferit pagube grave la motor.

Agentii de politie au stabilit, dupa primele cercetasri, ca accidentul s-a produs din caiuza soferului autoutilitarei, care nu a acordat prioritate de trecere masinii de teren condusa de Pasula. Curierul a fost transportat la spital cu rani grave. Politistii urmeaza sa stabileasca exact imprejurarile in care s-a produs accidentul si sa dispuna masurile legale ce se impun. (Mara Ion)

Sursa foto: lugojinfo.ro

Leave a Reply