BREAKING NEWS! Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, nu este de acord cu desecretizarea protocoalelor ilegale dintre DNA si SRI    Un produs de pe rafturile Lidl, „Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g“, este infestat cu salmonela, motiv pentru care cumparatorii sunt anuntati sa returneze marfa, urmand sa primeasca banii inapoi     Timisoara conduce in topul national al birocratiei locale, petentii fiind nevoiti sa astepte 315 zile pentru obtinerea unei autorizatii de construire     Liviu Dragnea: Nu am fost la ziua niciunui sef din SRI si nici nu am taiat vreun porc la SRI    Un barbat in varsta de 55 de ani, din Belint, care locuia singur, si-a pus capat zilelor prin spanzurare, fiind descoperit de un vecin    Timisul este vizat de codul galben emis de ANM, valabil de luni, ora 18, pana marti ora 15, prin care atentioneaza ca vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, strat de zapada consistent, polei si intensificari ale vantului

PMP Timis si-a lansat candidatii la Parlamentul Romaniei, in comuna Biled (P)

 

pmp-biled-4Candidatii Partidului Miscarea Populara Timis la alegerile parlamentare continua seria de intaniri cu cetatenii din judet. De aceasta data ei au ajuns in comuna Biled, unde au fost intampinati de peste o suta de persoane dornice sa ii cunoasca pe cei care le vor reprezenta interesele in Senat si Camera Deputatilor.

pmp-biled-1

“Ca si senator vreau sa ma implic in rezolvarea mai multor probleme. Una dintre ele este cea legata de infrastructura rutiera, feroviara si maritima, pentru ca preturile bunurilor de consum sunt direct legate de aceste aspecte. Ma voi preocupa de asemenea de situatia scolilor, in special a celor din mediul rural, pentru ca nu este normal sa existe diferente intre conditiile in care invata copiii de la sate si cele ale elevilor de la oras. O alta problema asupra careia ma voi apleca este cea a situatiei agricultorilor. Ca senator, voi milita pentru ca statul sa acorde, prin bancile pe care le detine, credite tinerilor din Romania pentru cumpararea de teren, iar garantia sa o reprezinte pamantul in sine”, a explicat Radu Sumalan, candidat la Senatul Romaniei.

Cornel Samartinean, cel care deschide lista candidatilor PMP Timis la Camera Deputatilor, le-a vorbit bilezenilor despre ce inseamna o promisiune respectata fata de alegatori. Asta in conditiile in care, Samartinean a fost desemnat cel mai activ deputat in mandatul 2012-2016, cu aproape 150 de interventii in Parlamentul Romaniei, toate axate pe problemele si nevoile cetatenilor.

“Ca si deputat, am incercat sa reprezint cat mai bine cetatenii din Timisoara si din Timis. Tocmai de aceea, nu de putine ori fost certat de unii colegi din Parlament care imi spuneau ca s-au saturat de interpelarile mele. De fiecare data le-am dat acelasi raspuns: <<In momentul in care mergem in Parlament, ori incercam sa facem ceva pentru oamenii care ne-au ales, ori plecam acasa>> Eu asta vreau sa fac si in continuare: sa reprezint cat mai bine interesele cetatenilor, sa contribui la bunastarea comunitatii pe care o reprezint, sa rezolv problemele care intra in apanajul parlamentarilor”, le-a spus bilezenilor, Cornel Samartinean, candidat la Camera Deputatilor, din partea PMP Timis.

pmp-biled-3

Printre problemele care l-au preocupat pe deputatul Cornel Samartinean se numara Centura de Sud a Timisoarei, Spitalul Regional, Spitalul de Oncologie sau Gara de Nord. De asemenea, el a militat pentru reducerea facturilor la incalzire, pentru stoparea plecarii doctorilor peste hotare sau pentru diminuarea preturilor la alimente.

Va reamintim lista candidatilor PMP pentru Parlamentul Romaniei:

Pentru Senat, s-au inscris in competitie Radu Sumalan, Nelica Danciu, Georgeta Savoiu, Fedor Masnita, Valer Rat si Flavius Luca. La Camera Deputatilor, lista este deschisa de Cornel Samartinean, urmat de Marius Dugulescu, Roxana Iliescu, Marian Costea, Dora Orboi, Catalin Regea, Claudiu Mihalceanu, Ramona Dzitac, Dumitru Boboi, Adriana Tomescu, Gheorghe Benzar, Liviu Cioboata si Eugenia Catana.

(P) Publicat la comanda PMP Timiş, Publicat de Impactpress, Cod mandatar financiar: 11160002

Leave a Reply

%d bloggers like this: