SOCANT! Inculpat din dosarul Sex cu minore, ucis cu mai multe lovituri de cutit! Autorul crimei, o adolescenta cu tulburari comportamentale

ardelean-2

Unul dintre inculpatii din dosarul Sex cu minore, aflat pe rolul Curtii de Apel Timisoara, a fost ucis, marti seara, in propria locuinta, cu mai multe lovituri de cutit.


Victima Ardelean Dan Calin, 48 de ani, proprietarul unei spalatorii auto, a fost gasit intr-o balta de sange, in holul casei sale de pe strada Cozia, injunghiat de mai multe ori in zona spatelui.

In fata imobilului, intinsa pe jos, a fost descoperita o adolescenta in varsta de 18 ani, care a recunoscut ca, in urma unei discutii violente cu Ardelean Dan Calin, cu care avea o relatie de iubire, i-a aplicat mai multe lovituri de cutit.

De altfel, langa victima au si fost gasite si armele crimei, trei cutite cu lama mare, doua pe jos si unul pe o masa.

Deocamdata, nu se cunosc motivele acestui gest extrem si daca crima a fost precedata de o altercatie intre cei doi, in conditiile in care adolescenta prezenta o rana la una dintre maini. Potrivit prietenilor victimei, tanara era concubina barbatului de aproape doi ani si avea tulburari comportamentale, fiind sub tratament medicamentos.

Reamintim ca, in septembrie 2015, Ardelean Dan Calin a fost trimis in judecata alaturi de alte 15 persoane din reteaua de sex cu minore “patronate” de proxenetul Paul Manzu, acuzatiile procurorilor DIICOT fiind de constituire/aderare la un grup infractional organizat, trafic de minori, proxenetism, pornografie infantila si folosirea serviciilor unei persoane exploatate.

Conform rechizitoriului, membrii  grupului infractional au racolat si recrutat eleve de liceu prin metoda ,,loverboy,,, pe care ulterior le-au determinat sa practice prostitutia in folosul lor financiar, contra unor sume cuprinse intre 200-600 lei. Dosarul se afla pe rolul Curtii de Apel Timisoara. (V.E.)

Leave a Reply