SPAGA! Un alt medic chirurg din Timisoara, trimis in judecata pentru luare de mita! In urma cu 8 ani, acelasi medic a fost verificat dupa moartea unei paciente

aljobory-hazm

Procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Al-Jobory Hazm, medic in cadrul Spitalului de Boli Infectioase si Pneumo-ftiziologie „Victor Babes” din Timisoara si proprietarul unei clinici private, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.


Din probele administrate in cursul urmaririi penale a reiesit ca, in cursul lunii ianuarie 2016, inculpatul Al-Jobory, a primit suma de 1.000 lei si o plasa cu bunuri alimentare de la martorul denuntator I.M.C., in legatura cu indeplinirea indatoririlor sale de serviciu, respectiv efectuarea unei interventii chirurgicale asupra numitului I.I.

Reamintim ca, in februarie 2008, medicul chirurg Al-Jobory Hazm a fost acuzat de propriii colegi ca se face responsabil de moartea unei paciente.

Mai exact, Jucas Marioara, in varsta de 34 de ani, provenind de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Gavojdia, a fost internatain data de 9 februarie 2007 si a murit patru zile mai tarziu ca urmare a unui abces pulmonar si a intrarii in soc septic.

Ulterior, medicul curant al pacientei, chirurgul de nationalitate irakiana Aljobory Hazm, a fost acuzat de doi dintre colegi sai ca a lasat tanara sa moara fara sa-i fi administrat macar un antinevralgic. “Femeia a murit pentru ca n-a primit nici macar o picatura de apa”, a acuzat medicul anestezist Anca Levitchi, in timp ce medicul specialist in chirurgie toracica Antal-Csaba Kerti, de la aceeasi sectie, a sesizat faptul ca in fisa de observatie a pacientei nu aparea nici un medicament administrat pacientei. Doctorul Aljobory s-a aparat, spunand ca pacienta a primit medicamentatie din stocurile sale personale, care nu au fost mentionate in foaie.

In prezent, dosarul de coruptie in care este implicat chirurgul de la Padurea Verde a fost trimis pe rolul Tribunalului Timis. (Gh. Ilas)

Leave a Reply