CAPTURAT! Talharul cu cagula care a incercat sa jefuiasca un bar din Timisoara, identificat si retinut de politisti! In timpul “asaltului”, acesta a folosit o arma de tip airsoft

atac armat

Dosarul tentativei de talharie care a avut loc in data de 16 octombrie, in localul Café Club Dielli, din Timisoara, a fost solutionat in timp record de politistii de la Investigatii Criminale.


Desi patronul clubului nu a reclamat incidentul, motivand ca nu a existat prejudiciu, politistii s-au sesizat din oficiu – dupa vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere care au fost difuzate in spatiul public – si au demarat o ancheta pentru prinderea infractorului.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, s-a reusit identificarea si retinerea autorului faptei. Este vorba despre un tanar in varsta de 29 de ani, care a folosit o arma de tip airsoft. Acesta a avut un complice, un amic in varsta de 32 de ani, care l-a ajutat la tentativa de talharie.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de talharie si complicitate la tentativa de talharie, cei doi fiind retinuti pentru 24 de ore si introdusi in Arestul Politiei Timis.

Reamintim ca, in noaptea de 16/17 octombrie, un barbat cu fata acoperita de o cagula, inarmat cu un pistol, a dat buzna in Café Club Dielli, din Timisoara, unde a amenintat barmanita pentru a-i da toate incasarile.

Tanara de la bar a declarat politistilor, ulterior, ca nu s-au creat momente de panica in interiorul localului, intrucat si-a dat seama ca arma nu este una reala si a apasat butonul de panica, moment in care infractorul a rupt-o la fuga. (V.E.)

Leave a Reply