TRAGEDIE la Zoo Timisoara! Un ingrijitor de animale a decedat in urma unui infarct! Barbatul a fost pensionat pe caz de boala, in urma cu cativa ani, insa a fost retrimis la lucru de medici

intrare-zoo-timisoara

Un angajat al Primariei Timisoara a decedat, azi dimineata, chiar in fata portii de acces la Gradina Zoologica, unde lucra ca ingrijitor de animale.


Paznicii de la poarta unitatii au relatat politistilor, care s-au deplasat rapid la locul evenimentului, ca tragedia s-a petrecut in jurul orei 8, cand Liuba Ion, 54 de ani, abia ajunsese la serviciu.

In momentul in care s-a dat jos de pe bicicleta, a cazut ca secerat si nu si-a mai revenit. Barbatul era dependent de insulina si, in urma cu cativa ani, a fost pensionat pe caz de boala, insa, la un control ulterior, dupa aproximativ 2 ani, specialistii in medicina muncii au decis sa-l retrimita la lucru.

Medicii de pe ambulanta, chemati urgent la Padurea Verde, nu au mai reusit resuscitarea victimei, constatand decesul provocat de un infarct miocardic.

“Este o adevarata tragedie pentru familia colegului nostru si, poate, eu resimt altfel aceasta drama, pentru ca, asa cum stiti, in urma cu cativa ani, am trecut printr-un infarct miocardic acut cu stenoza de 90 la suta. Mi-am si spus, uite, Liuba n-a avut norocul meu… In conditiile in care veniturile familiei sale sunt modeste, noi, colegii de la Directia de Mediu, am hotarat sa-i dam o mana de ajutor. Vom aduna bani pentru a sprijini familia in aceste momente grele, iar eu personal am decis sa suport cheltuielile de inmormantare”, ne-a declarat Adrian Bere, directorul Directiei de Mediu din Primaria Timisoara. (G.I.)

Leave a Reply