UIMITOR! Roxana Cocoana isi apara sotul de fantomele trecutului! “Adrian Cocoana si-a ispasit pedeapsa si nu are legatura cu acest dosar”

cocoana-sotia

Scandalul trimiterii in judecata a doi timisoreni, printre care si fiica unui celebru lautar banatean, de catre procurorii DNA, sub acuzatia ca au participat la mituirea unui judecator pentru a obtine eliberarea lui Adrian Cocoana din arest, in decembrie 2008, nu a lasat-o indiferenta pe actuala sotie a medicului condamnat pentru ucidere din culpa.


“Va rog sa modificati articolul postat deoarece contine date incerte despre legatura actuala a lui Adrian Cocoana cu Iasmina Popovici. Sunt sotia lui si daca e nevoie dovedesc asta prin acte. Nu e normal sa publicati articole in care sa mentineti inca legatura dintre cei doi ca fiind de “iubiti”, tinand cont de faptul ca noi avem o relatie de 2 ani jumatate si sunt insarcinata. Va rog respectuos sa modificati articolul si sa fiti mai atenti altadata pentru ca o familie nu merita sa fie pusa in situatii jenante fara a fi implicata in dosar. Adrian Cocoana si-a ispasit pedeapsa si nu are legatura cu acest dosar”, ne-a transmis Roxana Cocoana.

Am reprodus intocmai rugamintea si sfaturile sotiei celui supranumit, in urma cu cativa ani, “ucigasul cu Ferrari”, pentru a evidentia un anumit paradox de situatie. Sau, ca viata bate filmul…

In timp ce Iasmina Popovici va fi judecata pentru contributia penala la scoaterea sa de dupa gratii, Adrian Cocoana – care, in 2013, s-a logodit cu in penitenciar cu salvatoarea sa – si-a schimbat preferintele, s-a casatorit cu o alta fata si va deveni tata, isi vede linistit de viata de familie si nici macar nu se gandeste sa cenzureze micile accese de gelozie ale tinerei care i-a daruit toata dragostea sa… (D.C.)

Leave a Reply