PREMIERA! Spectacolul Copii rai, prima coproductie Théatre de la Manufacture din Nancy – Teatrul National din Timisoara, se joaca pe scena Salii 2

salesgosses-%c2%acericdidym7

Teatrul National din Timisoara isi asuma, ca de fiecare data, rolul de a raspunde creativ temelor si provocarilor societatii de astazi. In acest context, inceputul lunii decembrie aduce la Timisoara un eveniment exceptional.


Pentru prima data in Romania, actori si muzicieni ai Théatre de la Manufacture din Nancy prezinta spectacolul-eveniment Copii rai, prima coproductie Centre Dramatique National Nancy-Lorraine, La Manufacture si Teatrul National din Timisoara.

Spectacolul Copii rai „citeste” prin ochii unei fetite – cu inocenta, cu duiosie, cu cruzime, cu umor –  un subiect extrem de fierbinte al societatii contemporane – violenta in scoala si efectele distructive ale mediatizarii acesteia pe retelele de socializare.

salesgosses-%c2%acericdidym  Astfel, miercuri, 7 decembrie, joi, 8 decembrie si vineri, 9 decembrie, de la ora 19, Sala 2 a Teatrului National gazduieste trei reprezentatii ale spectacolului Copii rai de Mihaela Michailov, in regia lui Michel Didym si interpretarea actorilor si muzicienilor Alexandra Castellon, Jérôme Boivin si Jérémy Ferry.

Creat la Théatre de la Manufacture din Nancy la finalul anului 2015, spectacolul-eveniment Copii rai de Mihaela Michailov a fost selectionat in sectiunea FDR  a Festivalului European al Spectacolului Timisoara – Festival al Dramaturgiei Romanesti, editia 2016.

Spectacolul se joaca in limba franceza, cu supratitrare in limba romana.

Biletele s-au pus in vanzare la Agentiile Teatrului National din Timisoara (Agentia „Marasesti”, str. Marasesti nr. 2 si Agentia „Sala 2”, Parcul Civic, orar marti-duminica, orele 11-19) sau online, pe adresa www.tntimisoara.com. (M.I.)

 

Leave a Reply