SENTINTA! Tanara din Timisoara care a lovit o procuroare in sala de judecata, condamnata la 1 an si jumatate de inchisoare!

 

nutu maria mirabela

Tanara din lumea interlopa care a agresat o procuroare, in luna iulie, in timpul unei sedinte de judecata la Judecatoria Timisoara, a fost condamnat la 1 an si sase luni de inchisoare, cu executare, si plata sumei de 3.000 de euro cu titlul de daune morale.


De asemenea, instanta a decis prelevarea de probe biologice de la condamnata, Nutu Maria Mirabela, 28 de ani, din Timisoara, pentru introducerea profilului genetic in sistemul national de date. In conditiile in care niciuna dintre parti nu a fost multumita de solutie, atat inculpata, cat si parchetul local au atacat sentinta la Curtea de Apel.

In actul de trimitere in judecata se arata ca, in data de 17.07.2016, ora 12, “persoana vatamata Loredana Macrea, avand calitatea de procuror si aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu, la sediul Judecatoriei Timisoara, la camera 278, unde se afla pentru a sustine in fata instantei propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, in dosarul penal nr. 5897/P/2016, ar fi fost lovita cu ambele maini, ce erau incatusate, in zona fetei de catre inculpata Nutu Maria Mirabela, cercetata in stare de retinere, in dosarul penal mentionat, dupa dispunerea arestarii preventive fata de aceasta pentru o perioada de 30 de zile si dupa inmanarea unui exemplar al mandatului de arestare preventiva”.

In aceleasi imprejurari, inculpata i-ar fi adresat persoanei vatamate amenintari cu privire la exercitarea unor acte de violenta dupa ce va fi eliberata. Urmare a agresiunii, persoana vatamata a suferit leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un numar de 3 zile de ingrijiri medicale.

Sa mai spunem ca, in data de 11 noiembrie, Nutu Maria Mirabela a fost condamnata la 3 ani de inchisoare in dosarul de talharie care, in momentuol arestarii preventive, a prilejuit agresarea procuroarei. De asemenea, inculpata a fost obligata si la plata a 4.000 de lei cu titlu de daune morale.

Leave a Reply