ARESTARE! Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, arestat preventiv ! Abia iesise de dupa gratii, in urma ispasirii unei pedepse de 3 ani inchisoare

bogdan-roman

Abia iesit de dupa gratii, dupa executarea unei condamnari de 3 ani inchisoare pentru agresarea unor tineri din Deta, in 2011, Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a intrat din noua la racoare pentru acelasi gen de fapta cu violenta.


La data de 05 decembrie 2016, Parchetul de pe langa Judecatoria Deta a solicitat instantei de judecata emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului Roman Bogdan-Daniel, in varsta de 37 ani, sub aspectul savarsirii infractiunilor de santaj si lipsire de libertate in mod ilegal.

 Judecatoria Deta a admis cererea parchetului, prin faptul ca a dispus arestarea preventiva a inculpatului pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 05 decembrie 2016, pana la data de  03 ianuarie 2017.

Probele administrate in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, au relevat faptul ca in data de 03 decembrie 2016, in jurul orelor 03:00, inculpatul Roman Bogdan-Daniel a lovit persoana vatamata C.S.D., in varsta de 23 ani, cu palmele, pumnii si picioarele, atat in zona fetei, cat si pe corp, provocandu-i multiple leziuni traumatice, care necesita 3 – 4 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

In sarcina inculpatului s-a retinut si faptul ca a lipsit de libertate, in mod ilegal, persoana vatamata si a constrans-o, prin acte de violenta fizica si psihica, sa ii ofere suma de 2.000 euro, primind efectiv de la persoana vatamata doar suma de 2.000 lei. (V.E.)

 

Leave a Reply