Agentii de politie filmati in timp ce jucau ping-pong intr-un bar, desi erau in misiune, si-au primit pedeapsa! VEZI ce au decis sefii lor

politisdti-ping-pong

Cei doi agenti de politie filmati, in octombrie, in timp ce jucau tenis de masa intr-un bar, desi se aflau in timpul serviciului, au primit doar o atentionare din partea sefilor. “Nu este un capat de tara ca am dat cu paleta in minge de doua ori”, s-a aparat unul dintre agenti, dupa ce a aflat ca va fi cercetat disciplinar de catre Biroul Control Intern.


Videoclipul cu cei doi agenti din cadrul Sectiei de Politie Rurala Stoina, filmati in uniforma in timp ce jucau tenis de masa intr-un bar din comuna Berlesti, a devenit viral pe internet, in luna octombrie, fiind comentat in fel si chip de internauti.

Potrivit unui raspuns remis la solicitarea Mediafax de catre Inspectoratul Judetean de Politie Gorj, in urma audierilor celor doi politisti si a martorilor s-a stabilit ca agentii sa primesca doar o atentionare, masura neinclusa in categoria sanctiunilor disciplinare, intrucat anterior nu au avut alte abateri.

”In urma cercetarii prealabile a celor doi politisti, care a fost dispusa de conducerea institutiei in scopul stabilirii abaterii disciplinare, cu privire la cauzele si imprejurarile concrete in care aceasta s-a produs, s-a stabilit masura atentionarii politistilor, masura ce are caracter administrativ preventiv”, a declarat purtatorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazar. Astfel, agentii isi vor incasa salariul integral. (G.I.)

Leave a Reply