Fostul sef al Politiei Timis, comisarul sef Sorin Muntean, poate reveni la vechiul loc de munca! Instanta i-a revocat masura controlului judiciar

sorin muntean

Decizie importanta a Curtii de Apel Timisoara pentru fostul inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, comisarul sef Sorin Muntean. Judecatorul de drepturi si libertati a hotarat sa admita plangerea inculpatului impotriva ordonantei procurorului DNA din data de 14 decembrie 2016 si sa revoce masura controlul judiciar.


Astfel, dupa 4 luni in care s-a aflat sub rigorile acestei masuri preventive, in conditiile in care i-a fost impusa prin incheierea din 16.08.2016 si prelungita, ulterior, prin incheierea Curtii de Apel din 19.10.2016, Sorin Munteanu se bucura de toate drepturile sale civile.

In urma acestei decizii, fostul sef al Inspectoratului de Politiei al Judetului Timis – cercetat de DNA in dosarul de coruptie din care mai fac parte fostul sef de la Economic, comisarul sef Pavel Dumitru, si liderul tiganilor din Lugoj, Iulian Bot, zis Viscol – se poate intoarce la vechiul loc de munca, la Politia Municipiului Timisoara.

Dupa cum ne-a confirmat avocatul sau, Florin Kovacs, fostul comandant al politistilor din Timis va reveni la “munca”, neintarziat, chiar din data de 20 decembrie. (G.I.)

Leave a Reply