O, ce veste minunata! Corul Avocatilor din Baroul Timis a strans peste 7.000 lei pentru copiii sprijiniti de Fundatia United Way Romania

corul-avocatilor-in-concert

Primul concert caritabil de colinde al Corului Avocatilor s-a bucurat de succes in fata publicului timisorean, organizatorii reusind sa stranga  5.337 lei in urnele pentru donatii, suma careia i se adauga inca 2.000 lei, contributie din partea Baroului Avocatilor Timis.


”Donatiile stranse cu ocazia concertului de colinde vor ajuta peste 70 de copilasi marginalizati sau aflati in situatii de risc sa-si continue studiile. Le multumesc celor care au donat, pentru ca au viziunea si intelegerea faptului ca accesul la educatie al tuturor copiilor este esential pentru intrega comunitate”, a spus precizat Ada Gabor, Manager Timisoara Office a Fundatiei United Way Romania, partenerul charity al evenimentului.

”Suntem fericiti ca am pus bazele unui eveniment pe care dorim sa il transformam intr-o traditie anuala. Felicit toti colegii din cor si toate persoanele si institutiile implicate in organizarea si desfasurarea evenimentului. Timpul avut la dispozitie a fost scurt, dar am dovedit ca suntem o echipa grozava care a adus doar zambete si bucurie pe chipurile copiilor si a publicului”, a spus si avocat Paul-Filip Ciucur, initiatorul Corului Avocatilor.

Membrii Corului Avocatilor au planuri mari si pentru viitor, principalul motiv al infiintari fiind dorinta de a servi cauze caritabile care sa aduca o schimbare reala in comunitate. Viziunea avocatilor din cor este ca prin muzica pot fi depasite varsta, statutul social si toate barierele care stau in calea legarii unor relatii umane frumoase si sincere. (M.I.)

 

Leave a Reply