ALLEZ! Un francez stabilit la Timisoara, campion national la automobilism! Echipajul Gilles Romain – Gabriel Miclea, cel mai bun in 2016 la Rally 2

gilles-3

In timp ce frantuzoaica Clotilde Armand este noua “campioana” a esicherului politic, castigandu-si lejer mandatul de deputat USR, un alt cetatea francez stabilit in Romania urca incet, dar sigur, in clasamentele automobilismului national.


Gilles Romain si Gabriel Miclea este echipajul timisorean care a fost premiat, recent, la Palatul Parlamentului, dupa ce au castigat titlul de campioni la Rally2. Succesul lui Romain si Miclea e cu atat mai de apreciat cu cat in 2016 au fost debutanti la Rally2, competitie care a avut opt etape.

Echipajul care concureaza sub sigla Segasi Motorsport a castigat patru etape la clasa H12, iar la general, a fost pe prima pozitie dupa doua etape. Cu aceste rezultate, Romain si Miclea au luat laurii la final de sezon la ambele categorii, fapt pentru care campionul clujean Danny Ungur i-a si laudat. Pentru 2017, echipajul vrea sa treaca la urmatorul nivel, Campionatul National de Raliuri Dunlop.

De altfel, anul 2016 a adus trei trofee in automobilismul timisorean. Pe langa succesul celor de la Segasi Motorsport, putem aminti faptul ca Bogdan Cuzma a castigat Campionatul National de Viteza in Coasta, iar George Marinescu a devenit campion de Autoslalom. (Carla Radulescu)

 

Leave a Reply