CA-N FILME! Politisti imbracati in Mos Craciun au finalizat cu succes o actiune antidrog! 1,5 kilograme de canabis descoperita intr-o masina cu numere de Bulgaria

politisti-mos-craciun

O grupare de traficanti de droguri din a fost destructurata dupa ce a fost prinsa in flagrant de politisti imbracati in Mos Craciun. Actiunea a fost coordonata de procurorii DIICOT Dambovita si s-a derulat pe o strada din Pitesti.


Mai multe echipaje de politie din cadrul IPJ Dambovita au blocat in trafic, pe strada Craiovei din Pitesti, un autoturism inmatriculat in Bulgaria, despre care se stia ca transporta droguri care urmau sa fie distribuite in municipiu.

Desi unii dintre politisti erau costumati in Mos Craciun, la vederea mascatilor, cele trei persoane care se aflau in masina, doi barbati si o femeie, s-au speriat si au blocat usile autoturismului, fortele de ordine fiind nevoite sa sparga un geam pentru a-i scoate de acolo.

Anchetatorii au perchezitionat masina si au descoperit 1,5 kg de canabis, droguri ascunse in pungi. Anchetatorii au pus sechestru pe masina cu care erau transportate drogurile. (V.E.)

Leave a Reply