DEMISIE! Alina Gorghiu si-a depus mandatul de la conducerea PNL, ca urmare a rezultatului dezastruos din alegeri! Sunt asteptate si alte demisii din teritoriu

gorghiu

Alina Gorghiu a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca si-a depus mandatul de presedinte al PNL.


“Am avut inca de ieri discutii constante cu colegii mei de partid, cu liderii din teritoriu, conducerea centrala, si i-am informat ca pentru mine nu exista alt gest decat cel al depunerii mandatului. A fost o onoare pentru mine sa fiu presedintele PNL doi ani de zile. A fost o onoare sa colaborez cu toti cei din interiorul partidului, cu colegii mei. Ii asigur ca o sa fac asta in continuare, indiferent de pozitia pe care o voi ocupa in PNL. Vreau sa va informez ca sunt si alti lideri din conducerea partidului care isi asuma aceeasi atitudine precum cea pe care v-am expus-o anterior”, a declarat Alina Gorghiu.

In opinia fostei prime doamne a liberarilor, PSD are un program de guvernare care presupune multe promisiuni, iar PNL se va asigura din opozitie ca acesta va fi dus la indeplinire. „Va asigur ca vom monitoriza atent guvernarea PSD, noi cei din PNL stim sa facem opozitie. Sunt sigura ca vom depasi acest soc electoral si vom merge mai departe” a conchis Alina Gorghiu. (Mare Ion)

 

Leave a Reply