Noi sefi la conducerea serviciilor secrete din Timis! SRI va fi condus de un ofiter care a contribuit informativ la “mazilirea” lui Sorin Frunzaverde

sediul-sri1

Dupa un mandat destul de discret la conducerea Directiei Judetene de Informatii Timis din cadrul Serviciul Roman de Informatii, colonelul Catalin Peptan a fost schimbat din functie, urmand sa fie instalat in fruntea SRI Iasi.


In locul sau a fost numit colonelul Constantin Lolescu, 49 de ani, fost sef al SRI Caras-Severin, care, in ultimii 4 ani, si-a adus contributia la scoaterea din circuitul marilor afaceri a unuia dintre cei mai puternici oameni politici din vestul tarii, fostul vicepresedinte al PNL, Sorin Frunzaverde, dar si a “locotenentilor” sai, printre care si Ionesie Ghiorghioni, fost vicepresedinte al CJ Caras-Severin.

Reamintim ca, in luna mai 2016, Curtea de Apel Timisoara l-a condamnat definitiv pe Sorin Frunzaverde la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Voturi pentru Iohannis.

Tot in aceste zile s-a produs o schimbare si la nivelul Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) Timis. In locul comisarului sef Viorel Oros, care s-a retras la pensie, a fost numit mai tanarul sau coleg, subcomisarul Ionel Basaraba. (G.I.)

Leave a Reply