TRAGEDIE! Un tanar din Timisoara a impuscat mai multe persoane, dupa care s-a sinucis! Pistolul folosit de ucigas este de fabricatie artizanala

impuscat

Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite, dupa ce un tanar din Timisoara a folosit un pistol artizanal intr-o altercatie iscata, vineri dupa-amiaza, in localitatea Palilula, comuna Bucovat, judetul Dolj, in timp ce se afla in vizita la o prietena.


Purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Amelia Barbu, a declarat ca altercatia a fost anuntata prin 112, la ora 16,45, iar politistii ajunsi la fata locului au constatat ca cele sesizate se confirma.

“Altercatia produsa la Palilula, in care s-a folosit si o arma artizanala, in care mai multe persoane au fost ranite, a fost sesizata prin 112. Politistii de la Investigatii Criminale si criminalistii ajunsi la fata locului au constatat ca aspectele sesizate prin 112 se confirma”, a spus purtatorul de cuvant al IPJ Dolj.

Din primele cercetari s-a stabilit ca un tanar de 28 de ani, din Timisoara, aflat in stare de depresie, care venise la Palilula dupa o prietena de a sa, a avut o altercatie cu mai multi vecini si a folosit un pistol, impuscand mai multe persoane.

In urma celor petrecute, un barbat a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost ranite. Dupa ce si-a dat seama ce a facut, tanarul timisorean s-a impuscat cu aceeasi arma.

Ulterior, au murit si fiul barbatului decedat pe loc, precum si agresorul. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie si un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, care a preluat ancheta in acest caz. (V.E.)

 

Leave a Reply